Pictures!
2011-01-28 / 20:07:13 / Allmänt

Nu var det helg igen och det ska verkligen bli skönt. Var dock hemma och vilade idag för jag kände mig inte helt hundra. I morgon ska vi ut så ikväll ska jag bara vila ännu mer, får inte bli sjukare, får inte bli sjukare,
Har handlat en del grejer från Lindex i veckan, pasade på när det var halva reapriset, blev helt sjukt billigt. Lägger upp lite bilder.
Jag betalade straxt över 500kr för allt detta vilket är helt sjukt billigt. Hade jag köpt allt för ordinarie pris skulle det ha kostat lite över 2900.
































Några till samlingen!
2011-01-21 / 21:49:25 / Allmänt

Jag älskar sjalar i alla möjliga färger, mönster och material. Här kommer bilder på några nya som införskaffats för ett tag sen.

Puderrosa, stor och härlig! 30kr H&M



Tycker verkligen om mönstret på den här. Färgerna går mest i rött och lila.
50kr H&M



Rolig motsvarighet till den vanliga leopardsjalen.
30kr H&M


Utbränd?
2011-01-21 / 21:40:02 / Allmänt

Det blev en lugn fredag ikväll. Är fullkommligt slut efter den här arbetsveckan, förstår inte varför jag är så trött och matt, har ingen energi kvar överhuvudtaget. Jag tog mig ändå i kragen ikväll och rensade garderoben som jag skulle ha gjort i förrgår tror jag det var, hehe.
Nu ska jag göra fruktsallad och sen ska jag sätta mig och göra en budget för den här månaden. Tänkte lägga undan minst 500kr (duktigt va, alla ni som klagar på att jag aaaaaldrig sparar) och då är det bra om man vet vad man har att leva på efter det.



TADA!!


Kampen mellan kvinna och man!
2011-01-20 / 20:07:57 / Allmänt

Hittade ett spel i soprummet när jag skulle slänga sopor idag. Vi delar soprum med Akademibokhandeln så jag antar att det är dem som slängt det. Det verkade jätte roligt och var oöppnat så jag var bara tvungen att ta det (a) jag menar om det ändå ska slängas....
Idag orkade jag verkligen inte träna. Jag var som en zombie dem sista två timmarna på jobbet och var helt utan energi när jag kom hem. Känns som jag håller på att blir sjuk, hoppas hoppas inte!! Istället ska jag ta tag i min garderob som är en enda röra. Fick med mig fina galgar från Lindex som skulle slängas, hahaha gud vad jag plockar folks sopor. Bra skit är det iaf!



15 januari!
2011-01-15 / 00:41:12 / Allmänt

Det blev en hemmakväll denna fredag. Var duktig och åkte och tränade efter jobbet och när jag kom hem tog jag ett härligt bad. Nu går ögonen snart i kors så jag ska nog ta min tidning och choklad och flytta mig till sängen, natti!

Blev lite suddigt för kameran immade igen hela tiden






Dags att ta tag i sig själv!
2011-01-05 / 16:40:39 / Allmänt

Nu går jag ner och tränar. Efter det ska jag till Beck för att äta middag och sen laddar vi upp inför Filip och Fredriks årskrönika.



RSS 2.0