Äntligen något som händer!
2010-06-29 / 21:36:18 / Allmänt

I morgon åker vi äntligen iväg, jag har verkligen längtat. Vi ska till Olivers landställe i Norrtälje, jag, Oliver, Anna, Lucas och Jonte, ska bli skit roligt hoppas jag. Kommer troligtvis ha världens ångest när vi åker därifrån för det här är nämligen det ända jag har planerat för sommaren, KUL!!!! KANSKE att det blir lite segling med Annas familj och KANSKE att det blir en utlandssemester men inget är bestämt.
Både igår och idag har jag jobbat, sållt jordgubbar haha;) Det är faktiskt ett ganska bra jobb. Det går lite långsamt ibland men folk är verkligen jätte trevliga.


Första dagen fick jag en ny kompis



Mums!!





Man blir helt grå av att sitta där en hel dag. Mina fötter och ben var täckta av smuts.


Midsommar!
2010-06-26 / 14:32:46 / Allmänt

Nu har det firats klart för den här gången. Det blev en nästan helt lyckad kväll igår. Jag och Anna var hemma hos Sara i Sollentuna och firade. Dem hade bjudit massa folk, gamla och ny ansikten, och det hade hennes brosa också gjort så det var en del människor där. Vi åt jätte god middag, grillad lax, potatis, sallad, bröd, brieost och sen jordgubbar med vaniljglass plus jordgubbstårta. Vi hade jätte roligt fram tills Sara upptäckte att hennes mobil var bort. Alla sprang runt och leta medans jag och några andra städade, baksidan och huset var fullt med skräp. Runt fyra gick vi och la oss men Sara stannade uppe hela natten och städade, ända tills hon och Tess åkte till landet vid elva. Tycker det är så himla tråkigt när vissa människor förstör sådär, särskillt när Sara och Oscar varit schyssta och bjudit folk. Dålig stil!
Idag var det tänkta tt vi skulle ut med Lucas eftersom att han fyller år idag:) Men alla sviker honom;( Oliver är på landet, Anna ska till Ornö och jag är sjuukt seg och lite bakis. Det är tråkigt för det hade nog blivit kul!

Haha, vi skulle skicka en liten midsommar hälsning till pappa.






































Ett tag sen sist!
2010-06-24 / 19:45:34 / Allmänt

Nu har jag äntligen fått tillbaka min laddare så att jag kan ta lite bilder! Det blir roligare att blogga då.
Jag och mamma struntar i att storhandla och ist ska vi köpa pizza och cola och sätta oss vid vattnet och äta istället, Nikita följer med också. Skulle iofs behövt köpa en mascara men jag får klara mig en dag till. Senare ikväll kommer Anna hit för lite sleepover, jag som tänkte springa hehe, men nu går ju TYVÄRR inte det, haha.








The big day!
2010-06-19 / 15:19:48 / Allmänt

Idag gifter dem sig äntligen. Jag har suttit hela morgonen och zappat mellan 1:an och 4:an för att få en skymt av brudparet men jag har inte sätt dem än. Om en stund ska jag åke hem till Anna och sen ikväll ska vi hem tilll Johanna för att fira att hon fyller 18 år i morgon, grattis grattis. Jag, Anna, Oliver, Lucas och Jonte tar sällskap dit så det blir nog trevlig.
Grillningen igår var mysig och vi hade trevligt även fast det regnade. Nu måste jag kila och bära grejer till bilen för pappa och Jane drar till Öland.

"Lilla" killen har blivit stor, hurra hurra!
2010-06-02 / 19:13:05 / Allmänt

Vad är det för dag idag? Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag, för det är lilla Ollies födelsedag, hurra hurra hurra! Grattis vännen!!!!
Vi var och överaskade Oliver tidigare idag med tårta och paket. Han visste att Jonte och Lucas skulle komma men inte att jag och Issi skulle med, ljög ihop ett sms om att jag var i skolan. Vi åt tårta och drog sen och badade, mysigt! Bilder kommer sen när jag har sladden.


Sommar!
2010-06-01 / 16:50:04 / Allmänt

Åh vad jag längtar till att sommaren ska börja på riktigt och att det ska bli lov. Fick lite försmak på hur en sommarlovsdag kan spenderas eftersom att vi var lediga idag och vädret var ganska bra, till och från. Jag, Tove, Rebecka, Kristina och Molly (Krilles hund) åkte till Rålis och åt lunch. Det var tänkt att vi skulle plugga men det var nog det vi gjorde minst av. Tog lite bilder men jag hittar inte sladden till mobilen så jag kan inte lägga upp några.


Ser den inte galet god ut?? Rekordeligs nya sommarcider med smultron och kiwi. Tänk er att sitta och grilla några stycken vid vattnet, dricka lite sommarcider och lyssna på "Billionaire", UNDERBART!


RSS 2.0