Ett äpple om dagen håller doktorn borta från magen!
2010-11-29 / 22:24:58 / Allmänt

Ska jag äta ett äpple och några kiwis och samtidigt kolla på svenska hollywoodfruar.... näe gossip girl....eller näe hollywoodfruarna, åh jag vet inte hahah

Bakning med hemlig "gäst"!
2010-11-29 / 22:22:43 / Allmänt

Jag och Angela firade 1:a advent genom att baka pepparkakor och lussebullar. Vi har kommit fram till att hemmagjorda pepparkakor är riktigt äckliga, köpe är dock goda. Så här blev vårt resultat....










En av alla kvällar!
2010-11-27 / 13:56:04 / Allmänt

Igår var en intressant och rolig kväll. Började med att jag var på jobbet, har precis fått lära mig kassan och det är jätte roligt. Efter jobbet åkte jag hem, gjorde mig i ordning och sen åkte jag och Angela in till stan. Vi drog till Nivå 22 där Deniz, Joel och Ahmed var, plus tre andra tjejer vi känner. Sen bar det av till Nype där vi senare mötte upp Lucas och Jonte. Det blev som sagt en väldigt rolig kväll som var både komisk och väldigt intressant.







Angela 18år! Som VI har väntat!
2010-11-15 / 22:47:32 / Allmänt

Idag fyllde (fyller) min bästa och äldsta vän år (inte i ålder alltså;) och det firade vi med att äta en jätte mysig och trevlig middag på Vapiano i Gamla stan. Vi var ett härligt gäng som sedan drog vidare till Nivå22 för en cider och massa snack. På fredag ses vi igen men då blir vi även några fler, kommer bli sjukt roligt!!!!!
I morgon ska jag tillbaks till skolan igen, fast bara en liten stund. Ska dit för att beställa min studentmössa och sen ska jag till Lindex.

Jag älskar dig så otroligt mycket!





APU!
2010-11-10 / 08:51:04 / Allmänt

NästaLindex!! Hoppas det går bra.




Ung och bortskämd!
2010-11-09 / 22:43:51 / Allmänt

jag tog mig till gymmet, yes cred till mig, och efter det åkte jag hem till Angela för lite middag och snack. Hon bjöd på köttfärssås och spagetti och kladdkaka, ooouupss.
Nu ska jag se på ung och bortskämd på svt play, sen blir det sängen för i morgon ska jag upp tidigt till praktiken på Lindex. Lite nervös men det kommer gå bra. Jag är nog mest nervös över att jag ska försova mig så nu ska jag ställa alla alarm jag kan.
God natt!


Idag ska jag!!
2010-11-09 / 11:07:34 / Allmänt

Är ledig idag för min parktik börjar inte för ens i morgon, spännande och läskigt. Vaknade precis men jag är fortfarande helt sjukt trött. Känns som att jag gått upp cirka 100kg i natt för jag orkar knappt hålla upp min kropp, hur ska jag då orka träna? vilket jag MÅSTE, inga undantag idag! Nu tänkte jag lägga mig i sängen med massa olästa tidningar och spotify och bara vänta på att min kropp börjar skrika efter gymmet (man får faktiskt drömma).

När katten är borta dansar råttorna på borden!
2010-11-06 / 19:49:10 / Allmänt

Dags att dra! Nu ska jag in till stan för att träffa Angela och Janine. Vi tänkte dra till Treat och sen till söder eller Entourage. Ha en bra kväll, seee yaaahhh!

Igår var en bra dag!
2010-11-05 / 11:53:26 / Allmänt

Igår han jag med riktigt mycket. En av våra kunder kom och hämtade sin leverans av cupcakes på morgonen. Efter det var jag med Oliver tills jag skulle till tandläkaren vid två. Fy vad det inte var roligt där den här gången. Kändes som hon skulle slita ut mina tänder när hon skulle dra bort två gamla fästen. Dem nya hon satte in ska tydligen bytas nästa gång igen så jag längtar inte. Efter tandläkaren åkte jag hem till Li där vi åt fruktsallad och pratade om allt som hänt. Käkade middag där med Li och hennes pojkvänn men sen åkte jag in till stan för att träffa Angela. Vi gick på bio och såg Inception. Den var riktigt bra faktiskt, en av dem bästa filmerna jag sett på länge så den kan jag rekomendera.
Jag har dem finaste vännerna, tack för att ni finns!

RSS 2.0