Två flugor i en smäll!
2011-04-28 / 10:30:25 / Allmänt

Är ledig idag så nu ska jag ut på en promenad med Nikita. Kör på shorts nu på dagen för att försöka få lite färg på benen. Senare ska jag iväg till Tove för att baka. Vi har fått en beställning på 40 cupcakes som ska levereras i morgon.



Påsklovet i korthet!
2011-04-24 / 11:05:40 / Allmänt

Jag har jobbat större delan av lovet och efter det sista arbetspasset i torsdags så blev det vin i parken med några tjejer från jobbet. Vi gick vidare och tog en öl på Peppar för att sedan gå och dricka drinkar på Tiki room. Vi skildes senare åt och jag och Joanna åkte till Amba där jag tappade bort både busskort och mobil....

På fredagen träffade jag Angela, Oliver, Lucas och Jonte. Vi köpte med oss fika och gick ner till strandvägen för att sola på en brygga. På kvällen blev det utgång med Angela och Beck. Vi förade på Nivå 22 och drog sedan till Nype där vi träffade killarna igen. Det var en rolig kväll utan så mycket alkohol, efter torsdagens intag lär jag klara mig utan ett tag.

Idag ska jag njuta av det fina vädret med min mor, precis som igår.

Panik panik!
2011-04-08 / 13:13:32 / Allmänt

Sjukt mycket att göra tills nästa vecka helt plötsligt. Tre inlämmningar och ett prov, jeeegah! Nu blir det till att "jobba över" i skolan. Trevlig start på helgen!

Helgen som var!
2011-04-06 / 21:22:22 / Allmänt

Lite snabb uppdatering om helgen som var.
Fredag: Mös med mitt hjärta Angela. Vi hade andra planer men de kom upp lite grejer så vi bestämde oss för att hänga hemma hos mig.

Lördag: Var barnvakt åt mina kusiner hela kvällen.












Söndag: Annas skiva. Vi hade roligt på Porslinsfabriken!













AS med Acce!
2011-04-06 / 21:21:48 / Allmänt

Började dagen med ett riktigt tuft idrottspass som drog alla energi ur en. Fick skjuts av Hugo till skolan och där hade vi sammanlagt ungefär 50 minuter lektion. Åkte hem och tog en powerwalk och gjorde mig sedan i ordning för att åka in till stan igen. "Hämtade" Alicia på Lindex och sen började vi vårt äventyr. Vi åkte fram och tillbaks på gröna linjen och försökte hitta en uteservering i solen men vi misslyckades tyvärr. Det slutade med att vi tog en cider på Dovas, väldigt trevligt. Vi planerade en eventuell utgång i helgen.


Det händer inte!
2011-04-05 / 22:14:07 / Allmänt

Fick min studentmössa idag och det kändes verkligen helt sjukt att hålla i den, ännu konstigare att se den på huvudet. Det här händer inte, inte mig, inte oss. Vi valde ju nyss vilket gymnasium vi skulle börja på. Det finns nog ingen dag jag längtat till så mycket som jag längtar till den 10 juni, och jag har nog aldrig haft sånna blandade känslor. Här snackar vi verkligen SKRÄCKBLANDAD FÖRTJUSNING!
Nu ska jag kolla på Glamourama och sen BB.

Signar ut, slut!!




A walk down the memory lane!
2011-04-03 / 17:59:57 / Allmänt

TAGGA TILL! Kl 19 blir det middag och sedan röj på Annas skiva!! Kul kul!

Grekisk gudinna!




RSS 2.0