Adventsmys!
2009-11-29 / 21:52:30 / Allmänt

Idag är det första advent och det känns helt sjukt. Nu är det inte alls lång tid kvar tills julafton:O Om det blev så mycket adventsmys idag vet jag dock inte. Det mys som blev av var väll när jag och mamma tände första ljuset i adventsljusstaken i morse när vi åt frukost och när jag tog fram llite pepparkakor, tände lite ljus och kollade på Gossip girl. Annars idag har jag städat hos min moster och delat ut min reklam.
Igår var jag och mamma i Skärholmens centrum, första gången vi var där. Vi handlade lite och jag köpte en kofta, ett par örhängen och ett solpuder. Sen åkte vi hem, kollade på Robinson, åt pizza och hade myskväll. Anna kom förbi senare också, mycket trevligt:) Kändes som ett år sen jag träffade henne sist, vi hinner inte ses så ofta längre men snart kommer vi ju tillbringa nästan en hel månad med varandra i Thailand:D





Vad har hänt?
2009-11-22 / 12:16:06 / Allmänt

Igår var det tänkt att jag skulle vara med Anna och Issi på kvällen och att vi skulle ut, men det blev inte ALLS som planerat. Ovanligt, haha! Och vad har hänt med alla människor? Ingen, seriöst ingen skulle ut. Sen kände sig Issi dålig så hon valde att stanna hemma, vilket jag förstår. Det slutatde med att jag och Anna satt hos Anna och körde kareoke, sjukt kul! Tack för att du finns Anna, dig behöver jag iaf inte köpa, haha;D (internt)
Nu ska jag åke till Oliver. Han har fått en spricka i bröstbenet, stackarn.


Irritation på högsta nivå!
2009-11-21 / 14:44:19 / Allmänt

JAG KAN INTE PLUGGA! Och jag orkar verkligen inte. Jag hittar ingen fakta på internet så allt bara skiter sig. Jag tänkte försöka ta mig ut medans det är just men jag vet inte om jag hinner det:( Det känns som vår, lite som att snön precis har försvunnit och våren börjar närma sig, men vi har tyvärr inte ens kommit till den perioden då snön börjat komma, om vi ens någonsin kommer dit.

(Mysigt!)


Dags att plugga!
2009-11-21 / 12:31:22 / Allmänt

Nu har jag precis duschat och tänkte sätta mig med mitt SO-arbete. Har dock en känsla av att de inte kommer att gå så bra men jag försöker.......

To die fore!
2009-11-08 / 23:02:58 / Allmänt

Sjukt snygg sko. Från Thopshop 2199kr


Jag vill ha en katt!
2009-11-08 / 22:47:50 / Allmänt

Tittaalla söta katter som finns på kattstallet och behöver hjälp. Jag skulle kunna ta allihopa!


Nu var det slut!
2009-11-08 / 21:38:59 / Allmänt

Ganska rätt hade jag ju när det gällde mammornas val. Madelene chockade ju dock med att inte välja någon. Nu sitter jag och försöker komma inte på TV3:s hemsida för att se på "vad hände sen"- klippet men sidan verkar överbelastad eller nått för jag kommer inte in, haha. Jag får pröva senare och tittar så länge på The city:)



              


Thailando!
2009-11-08 / 16:37:20 / Allmänt

Pratade för en stund sen med Deniz på MSN. Han är i Thailand just nu så han har det ju ganska bra, haha! Jag började räkna lite på hur många dagar det är kvar tills VI åker till Thailand. 39 dagar är det kvar, helt sjukt! Nyss var det ju 77:O Gud vad kul och skönt det kommer bli!!!!

(Bilder från Thailand förra gången)


Sämsta helgen ever!!!!!!!!!!!!!!
2009-11-08 / 16:03:43 / Allmänt

Det här har varit den sämsta helgen på lääääääänge. Jag är trött på att sitta hemma nu. Det jag sysselsatt mig med nu är lite roligt skolarbete (läs:ironi). Jag ska skriva ett fördjupningsarbete om två nordiska länder, Sverige och Danmark. Det ska främst inehålla ländernas situation under 2:a världskriget och ländernas utrikes- och säkerhetspolitik efeter 2:a världskriget fram till idag (t.ex. Nato, EU eller EMU etc) KUL! Och vad är EMU???? Aldrig hört förut. Samhällskunskap är det värsta jag vet, de och svenska......och naturkunskap.
Ikväll ser jag iaf fram emot Ensam mamma söker, haha! Det är sista avsnittet ikväll, spännande. Jag tror att Helena kommer nog välja Oskar, Ulrica väljer Lasse och Medelene väljer nog Anders;) Vi får se om jag har rätt!



Tråkigt!
2009-11-07 / 21:36:38 / Allmänt

Har inte gjort mycket annat än legat i sängen hela dagen. Är friskare nu än jag var inatt men helt pigg är jag inte. Nu ska jag lägga mig i sängen igen och kolla på Desperate hours där Gerard Butler spelar huvudrollen, han som är med i P.S i love you, så gullig.

Fredag!
2009-11-06 / 22:32:03 / Allmänt

Har varit sjuk sen i onsdags kväll men ingen "schwineflue" här inte! Har istället, troligtvis dragit på mig körtellfeber. Nu ska jag lägga mig i sängen och knarka panodil zapp, woho!
Hälsning till Beck: Ikväll är det Flashforward, missa inte det, haha;D<3
Erik och Reza är bäst!!! Någon av dem kommer vinna.

Jaaaha!
2009-11-03 / 20:40:11 / Allmänt

Gud vad jag hatar skolan just nu!! Är så himla trött på den. Den tar upp hela mitt liv. Det känns som jag inte har något att se fram emot längre. Fast jag har ju iofs Thailand men det är så långt bort. Jag vill ha något att se fram emot varje dag, som gör att det blir så himla mycket lättare att gå upp på mornarna. Visst jag är glad att jag vaknar varje morgon, att jag har ett hus att bo i, en skola att gå till, att jag har bra betyg, att jag har en familj, att jag har underbar vänner och en bra klass osv men jag tror mitt problem är att jag saknar mina vänner. En bor i Sundsvall och resten har inte tid för det är galet mycket plugg, hockey eller praktik och pojkvänn som tar upp tiden, eller så har jag inte tid. Man hinner fan inte meeeeeed!!!!
Här har ni bildbevis på att jag faktiskt, för en gång skull, haft överdrivet mycket tid. Och vad gör man om man har tråkigt? Jo, man tar en massa bilder och lär sig sen göra ett collage. He....he!


RSS 2.0