27 september!
2009-09-27 / 18:45:02 / Allmänt

Kvällen började bra igår. Vi åt god mat hemma hos mig och spelade lite ölspel, haha! Vid halv tio drog vi vidare men vi hade först lite problem med att komma överens om vart vi skulle; till någon "pool fest" vid Medis, till Skälby, Hässelby villastad eller Birger jarlsgatan. Om vi skulle till Hässelby så var vi tvungna att springa till bussen så då gjorde vi det och åkte till Blackeberg. I Blackeberg mötte vi upp några som också skulle till Hässelby. Medans vi väntade på tåget så bestämde Anna, Emma och Sandra att dem skulle åka till stan istället och jag fick världens beslutsångest. Jag bestämde mig alla fall för att åka till Hässelby. När vi var på väg ner till tågen så säger några väktare att Cassie och Kristina inte får gå på tåget här för att dem hade varit nere på spåret så jag fastnar också där uppe för att förklara vägen till Islandstorget medans alla andra går ner. När jag väl kommer ner så står redan Anna, Emma och Sandra på tåget till stan och jag kommer på att jag måste ha några grejer i Annas väska så jag kastar mig på tåget men hinner så klart inte gå av igen. Så det blev så att jag åkte till stan i alla fall. HAHA, men det kan jag ju säga att jag ångrar:P När vi kommer fram visar det sig att det är fest i en JÄTTE stor företagslokal, eller fest och fest det var typ 10 pers som satt vid ett bord. Vissa personer var skit dryga där så vi stannade inte så länge. Dem skulle dock kunna haft världens fest för dem hade skit stora högtalare som dem spelade musik ur och yta fanns det ju gott om, haha! Det slutade med att Emma och Anna åker hem till Anna och jag och Sandra åker hem. Kvällen blev alltså inte så lyckad.
Mitt minneskort till min kamera funkade inte så jag kunde inte ta några bilder, men Sandra hade kamera så jag får vänta tills hon lägger upp lite bilder.

26 sep!
2009-09-26 / 11:05:45 / Allmänt

Nu åker jag! Ska foto massa ikväll så ska jag lägga upp lite bilder sen.


(En dålig bild, har inte min digitalkamera hos pappa.)

Linne:H&M
Jeansleggings:Lindex
Halsband:Lite egengjort




26 sep!
2009-09-26 / 10:33:55 / Allmänt

Godmorgon!! Ska snart torka håret och åka iväg till min moster. Hennes man fyller år så det blir lite firande där. Men jag hinner inte stanna så länge för sen måste jag skyndamig hem och städa lite för ikväll blir det tjejmiddag hemma hos mig. Elva tjejer är vid med mig; jag, Anna, Emma, Angela, Sandra, Rebecka, Tove, Kristina, Cassie, Isabella och en annan Rebecka;) KUL!!! Tur att jag har en snäll pappa som ska köra all mat från honom till mamma, annars hade jag fått släpa allt genom halva stockholm, nästan;P

(Favorit i repris kanske;D)




Godmorgon!
2009-09-25 / 08:32:00 / Allmänt

Har precis ätit frukost samtidigt som jag spelar tetris (jag har blivit beroende, haha) Snart ska jag klä på mig och gå iväg till bussen. Jag hoppas att mamma har satt in pengar på mitt kort nu så att jag kan köpa något:) Adios!!!

25 sep!
2009-09-25 / 00:12:41 / Allmänt

Snart ska jag sova, ska bara spela lite tetris först, haha!!! I morgon ska jag upp tidigt. Är ledig men jag och Anna ska till Forum Nacka vad 10. Varför så tidigt är för att vi ska möta en person i Slussen kl 3. Vi hörs i morgon så berättar jag mer om min dag. Natti!


can you tell me what I should do?
to be the most important thing in you're life
what should I do, how should I be, to be near you?
what's wrong why can't you tell me?
how to get to your heart.


make up you're mind, come to your decision
do you want me or not?
cause if you don't i try to go on with my life
but no one compears to you


Jag orkar snart inte mer men jag vet inte vad jag ska göra......






......
2009-09-22 / 13:07:29 / Allmänt

I am crying for you.......

I'll give my own time
I'll give my whole life
I'll give my only light
Just to heal you
The things that we owe

5 september!
2009-09-05 / 16:00:28 / Allmänt

Igår kväll var vi hemma hos Mons. Det var kul men det var inte så mycket drag på folket förutom på mig, Anna, Kristina, Isabella, Adam och Kim men vi hade roligt tillsammans. Det slutade dock inte så bra för mig. Jag hade sånna jävla problem med att komma hem och jag mådde så jävla dåligt. Jag skulle åka från Stadion till centralen men jag lyckades hamna i Hornstull, fråga mig inte ens hur. Och i Hornstull hände det lite saker och jag har jätte mycket minnesluckor. Men det verkade inte gå så bra för Kristina heller. Hon visste inte heller hur hon kom hem, haha!!
Jag ladddar upp bilderna senare, kommer inte hinna det nu. Jag ska snart åka till min moster och vara barnvakt.







RSS 2.0