Packa väskan!
2010-05-25 / 16:31:59 / Allmänt

Dags att packa väskan för snart ska jag åka till Anna för lite sleepover, men först ska jag fixa en grej i stan och sen tänkte jag gå till henne därifrån.
Jag har bara varit hemma idag och pluggat. Han kolla runt lite på kläder på nätet också och gud vad det finns mycket fina saker, jag vill haaaaaa. Måste till stan i veckan och kolla lite, lön fick man ju idag, woho!






Och vad ska man ha på sig på skolavslutningen (och min födelsedag)?????? Jag känner för något gulligt, inte för dressat.



Hej då!
2010-05-16 / 08:17:34 / Allmänt

Nu lämnar jag landet lagom för att bege mig på nya äventyr. Vi ses om några dagar!!

GRATTIS ÄLSKLING!
2010-05-14 / 12:54:49 / Allmänt

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGN BÄSTE VÄN!!! Hela 18 BARRE fyller du, hahaha! Hoppas du får den bästa födelsedagen ever och dem finaste presenterna, för du är värd det bästa! Jag hoppas jag fortfarande är med och firar din födelsedag när du är 80 och att vi fortfarande har lika kul. Man brukar ju säga att ett gott skratt förlänger livet, vi kommer nog leva jävligt länge dåXD
Miljoner pussar och kramar!! JAG ÄLSKAR DIG VENO!!!! <3





















Slapp torsdag!
2010-05-13 / 20:39:26 / Allmänt

Idag har varit en lugn och skön dag. Var pigg i morse så jag fick lite saker gjorda, som att hjälpa mamma med balkongen, tvätta, hämta väska och grejer från vinden mm. Sen tuppade jag av på eftermiddagen framför Narnia, haha! Vid kvart över sju mötte jag Beck som kommit hem!!!! och vi tog en promenad längs vattnet. Jag har verkligen saknat henne och vi hade massa att prata om, massa planer för helgen också och jag hoppas det blir som vi planerat.
I morgon fyller ju min ÄLKSLING och BÄSTA VÄN år!!! Så vi ska självklart dit och fira! Först ska jag och mamma fixa några grejer till Anna i Sumpan, sen ska jag möta Issi i Spånga vid halv två och vi ska fixa dricka, sen iväg till V-by och växla pengar, köpa lite grejer till Turkiet och det sista till Anna och efter det ska jag och Issi till Angela för att göra oss i ordning där. Kl 6 blir det middag hos Anna.

Äntligen helg!
2010-05-12 / 17:29:28 / Allmänt

Gud vad skönt med en riktigt lång helg för en gångs skull. Den kommer säkert gå lika fort som en vanlig helg men jag ska försöka hinna med så mycket som möjligt. Jag hade bara två lektioner i skolan idag, jämfört med fem som vi brukar ha. Iofs skolkade nästan alla från klassen som var i skolan från sista lektionen, hehe! Det var skönt att komme hem lite tidigare och när jag kom hem satte jag mig på baksidan och solade lite.


Vi hade håltimme så jag och Becka satte oss i solen och jag invigde den nya Ben & Jerry glassen, GOD!




En sten har lättat från mitt hjärta!
2010-05-11 / 22:29:47 / Allmänt

Äntligen kan jag andas, för en stund. Nu är de två proven över och jag tyckte att det gick ganska bra.
Idag var det en skön dag i skolan för vi hade bara svenskaprovet och sen fick vi gå. Stannade och åt lunch med tjejerna innan jag åkte in till stan för att möta Issi. Vi letade present till Anna och kollade på lite saker åt oss själva också. Efter ett antal timmars knatande gick vi till Hötorget och köpte vindruvor (vi lyckades pruta ner dem från 70kr till 40kr för ett kilo, haha!) som vi åt upp i Kungsan. Vi satt i solen ett bra tag och planerade helgen, sommaren och livet, det kommer bli sååå bra om allt blir som vi vill! Riktigt mysigt var det!






En påse bullar senare!
2010-05-08 / 00:04:38 / Allmänt

Har tryckt i mig en massa bullar som jag bakat tidigare idag, så nu är jag helt proppmätt och trött. Nu tänkte jag kolla på en film på Voddler, "Another gay movie", haha hoppas den är kul. I morgon ska jag upp tidigt för jag ska åka till mamma och dela ut reklam sen ska jag vara med lite människor, det blir nog kul.







Promenad avklarad!
2010-05-03 / 21:11:05 / Allmänt

Har precis kommit hem efter att varit ute med Nikita och promenerat, ska börja med det ofta nu när mitt träningskort har gått ut. Vi gick längs bälsta ån och det var jätte mysigt. Nu blir det mat och Svenska holywoodfruar






Grymt trevlig valborg!
2010-05-01 / 13:58:27 / Allmänt

Igår var vi hemma hos Oliver och grillade lite, det var jätte mysigt. Sköna människor och mycket skratt sammanfattar hel kvällen! Orkar inte skriva så mycket mer just nu, lägger upp lite bilder istället. Undr om vi håller "traditonen" och firar valborg med varandra nästa år igen?;D












































RSS 2.0