30 Mars!
2009-03-30 / 14:08:00 / Allmänt

Det blev ingen Ica för min del idag för jag vaknade med världens huvudvärk, det känns som att jag aldrig blir frisk.
Jag känner att det börjar bli dags att färga håret, eller iaf lägga i lite ljusa slingor kanske. Jag längtar tills det blir sommar och håret blir solblekt för just nu så känns det bara dassigt och äckligt!!!


(Haha, gud vilken gamal bild jag hittade på mig själv. Men ungefär sån hårfärg vill jag ha.)


29 Mars!
2009-03-29 / 20:56:08 / Allmänt

Stress, stress, stress, som vanligt! Har jätte mycke kvar i SO:n  även fast jag har suttit hela dagen och pluggat-.- Klockan 21:00 börjar Bond filmen som jag gärna vill se så jag får väll plugga lite under tiden.

Som jag sa tidigare så var kvällen igår jätte trevlig, även fast jag var på ett sånt jävla dåligt humör innan. Men med lite trevlig sällskap gick det över ganska fort, men jag kände mig ändå lite hängig och sjuk. Det blev inte så att alla drog vidare efteråt för alla var rätt sega men vi tänkte styra upp något nästa helg istället. Jag tog heller inga bilder med min egna kamera så jag snor en bild från Elin för att fylla ut lite.

I morgon ska jag och min klass vara på Ica hela dagen. Jag vet inte vad vi ska göra så jag får berätta mer sen. Åker också till pappa i morgon so i'll be back på onsdag!



Zzzzzz!
2009-03-29 / 14:31:18 / Allmänt

Jag blir så trött på mig själv ibland. Jag vaknade för kanske en halvtimme sen så jag har sovit skit länge och det har jag inte tid med, haha. Jag har jätte mycket att plugga idag så nu kommer jag få sitta hela dan/kvällen, tröttsamt!
Jag skriver ett inlägg om middagen lite senare.

29 Mars!
2009-03-29 / 01:07:13 / Allmänt

Tack för en jätte trevlig kväll tjejer, vi planerar något för nästa helg också!!! GOD NATT!


(P.S glöm inte att ställa fram klockan 1 timme innan ni går och lägger er!!!)


Glöm inte att släcka lampan!
2009-03-28 / 17:45:36 / Allmänt



Ikväll är det Earth Hour mellan 20:30 och 21:30. Det har nog varit svårt att undgått med tanke på att Arlas mjölkpaket har varit svarta på grund av det. Släck alla lampor och strömprodukter du också!!!


Nu är jag jävligt stressad för om en halvtimme ska jag möta Anna för att vi ska gå och handla och jag sitter här med blött hår och morgonrock, jag måste hinna städa lite också för lite senare kommer Li, Angel, Emlie, Elin och Linnea hit och käkar tacos, myyys!


28 Mars!
2009-03-28 / 12:56:46 / Allmänt

Nu var det slut på Let's Dance för den här säsongen, ganska skönt tycker jag eftersom att det inte är något program som jag har följt slaviskt. Hoppas att det kommer något anat roligt program. Jag tycker iaf att det var rätt par som van, så grattis Magnus och Annika!



Nu ska jag sätta mig och plugga lite samhällsekonomi, kul!


Shopping!
2009-03-27 / 16:29:15 / Allmänt









(Sen gick det inte så bra med kameran längre)




(Juste, skjortan också!)



Talangjakten!
2009-03-27 / 16:07:47 / Allmänt

Igår kväll så hade vi en talangjakt i vår skola. Alla som uppträdde var jätte duktiga och alla som hade jobbat med "showen" hade gjort ett jätte bra jobb!!! Det var svårt att säga vem som var bäst men killen som klädde ut sig till Anastasia och sjöng hennes låt var riktigt rolig och dutikg, det lät verkligen som hon. Han som beatboxade var också skiiiit duktig men alla gjorde ett jätte bra jobb. Lazee var där också och att han skulle komma gjorde vissa människor helt galna-.- Det var kaos när vi skulle in och jag blev helt mosad mot dörren, vissa människor kom till och med dit fulla, sååååå pinsammt!


(Jag han bara ta bilder på konferenciern och Lazee innan kameran dog.)






Innan talangjakten så gick jag och Tove till Muffinsfabriken för att fika (aj, aj!!) och plugga lite, men det blev inte så mycket pluggande. Vi han även åka till Globen och kolla lite i affärer.  





27 Mars!
2009-03-27 / 12:14:24 / Allmänt

Just nu sitter jag och Elin Pelin på Administrationen och försöker klura ut en uppgift, jobbigt!
Har inte skrivit på ett tag nu men jag har varit hos min käre far. Ikväll kommer jag  lägga upp lite bilder på allt nytt jag har köpt i veckan. Jag är ganska duktig på att spendera pengar (hehe) när jag väl har dem, det kanske är anledningen till varför jag aldrig har några pengar kvar i slutet av månaden. Men som jag brukar sig; pengar är till för att spenderas!! (funkar iaf så länge man är ung!!!)


(Slappt när vi har sånn kort skoldag!)


Jag tar tillbaks det där om vårdag idag!!
2009-03-24 / 21:31:14 / Allmänt

Det var svin kallt och halv storm ute idag, USCH!!
Det blev inte Sumpan, det blev Sickal istället för på väg ner till Sumpan så ringde Anna och frågade om jag ville hitta på något. Jag kände för att gå i affärer och jag ville åka någon stans där jag aldrig varit förut så det fick bli Sickla köpkvarter. Det blev inte så mycket shopping men jag hittade massa fina saker som jag ska köpa när jag får pengar dvs i morgon, hihi!!! Men jag hittade en sak iaf, en blå skjortklänning på rean.







24 Mars!
2009-03-24 / 13:26:53 / Allmänt

Idag är jag hemma från skolan för att jag har ont i halsen och jag vill gärna att det ska gå över så jag valde att vara hemma. Men jag känner nu att jag behöver lite luft så jag tänkte snart ta en promenad ner till Sumpan.
Skönt att våren komm tillbaks idag men man vet aldrig hur det kommer att se ut i morgon.
     

22 Mars!
2009-03-22 / 17:03:24 / Allmänt

Gud vad det snöar ute just nu!! Men antagligen kommer det inte att stanna kvar, skönt. Idag har det inte hänt så mycket jag har bara varit och övningskört med morfar och handlat med mamma och nu måste jag sätta mig ner och plugga till mitt teori prov i idrott. Försökte mig nyss på en geometriuppgift i matte som ska vara inne idag men jag fattade ingenting om dencitet och var det nu va mer som man skulle räkna ut-.-
Gårdagen spenderades tillsammans med Oliver, Anna, Angela och Ahmed. Vi tänkte ta det lugnt och kolla på Robinsson men det var inte mycket vi såg efter som att Annas säng brakade ihop två gånger så vi var ju tvungna att sätta ihop den igen, haha!!! Men det vi såg verkade ju helt okej, äckligt bara att dem bor i ett träsk.

Vart ska man börja?
2009-03-21 / 14:01:09 / Allmänt

Just nu känns det som någon har sparkat mig över hela kroppen. Det värker i varenda liten muskel ihela kroppen, fy fan!!!
Det finns så mycket att säga om gårdagen men jag orkar inte skriva ner allt, plus att det blir nog ganska segt att läsa.
Vi började iaf kvällen hemma hos Elin där det blev mat och spel. Efter en stund så ville alla dra vidare men det var svårt att hitta ett ställe dit alla 11 tjejer kunde komma. Det slutade med att vi hade två alternativ; Orminge eller Duvbo. Vi bestämde oss iaf för att dela upp oss. Jag, Elin, Emelie och Li åkte till Duvbo men där fanns dem drygaste och jävligaste människorna jag någonsin träffat. USCH!! Vilka idioter!! Jag och Elin bestämde oss då för att åka till Stadion på "klassfest". Och när vi kommer dit så var det helt galet!! Och där var folk så jävla fulla, dem flesta iaf, men det var jätte trevligt. Jag stannade inte så länge för jag hade så himla ont i huvudet och dem flesta började även röra sig hemmåt straxt efter att vi kommit. Synd bara att vi inte hade kommit lite tidigare för dem hade tydligen haft skit kul!! Nästa gång så kommer vi i tid.


















Stressad!
2009-03-20 / 17:45:16 / Allmänt

Stressad som fan men jag hinner med ett litet kort inlägg.
Ikväll så blir det första middag hos Elin och sedan ska vi vidare till Emma S på "klassfest", haha!!! Jag tror att det kommer bli skit trevligt!!!!


God morgon!
2009-03-20 / 09:55:34 / Allmänt

Snart ska jag åka iväg till skolan. Jag brörjar kl 11:20 och slutar kl 13:50 så den här dagen ska man väll kunna ta sig igenom utan problem. Det var ganska kallt ute nu när det inte är någon sol så vår jackan får jag nog hänga tillbaks och plocka ut dunjackan igen-.- Kanske är en ganska bra idé med tanke på att alla verkar hålla på att bli förkylda, även jag själv.

Elin såg ut som en mysig björn igår:)

Resumé av gårdagen!
2009-03-19 / 22:49:26 / Allmänt

Idag var vi i Ågesta på tems buliding med klassen. Vi var på en "brandmansskolan" där vi fick lära oss att samarbeta genom olika övningar. Det var faktiskt jätte kul och det var roligt att så många från klassen fäljde med. Dem uppgifterna man fick göra var bla. att hela klassen skulle stå på några däck och sen tog dem bort fler och fler däck, eller att man jobbade två och två och man skulle ta sig igenom en hinder bana men problemet var att den ena personen inte såg något och den andra personen skulle guida en igenom mendans "guiden" tog sig igenom banan själv genom att gå på ett snöre. Alla uppgifter gick bra tills vi kom till den sista som slutade i kaos men vi tog oss igenom den iaf.
När vi skulle hem och stod och väntade på bussen så hände det en jätte obehaglig grej. Vi stod vi vägen och väntade på bussen och i andra filen kommer de en lastbil körande. Någon i klassen fick för sig att kasta en snöboll på lastbilen och han i lastbilen blir helt galen. Han svänger över i fel fil, där vi står, rakt emot oss så dem som stod längst fram fick kasta sig åt sidan för att inte bli påkörda. Sedan backar han in bilen på parkeringen och ingen tror att han ska göra något mer för det tar ett tag innan han kommer ut. Men så kommer han i alla fall ut och är så jävla förbannad. Han uppträder jätte aggresivt och kaxigt och går fram till Sebbe och tar tag han i axeln jätte hårt och drar honom med sig en bit men Sebbe säger att det inte var han så han släpper honom. Sen börjar han kaxa med Leo och Leo kaxar lite tillbaks och det förstår jag honom för, killen var ju helt galen och det sg ut som han skulle slå skiten ur någon flera gånger, jätte obehagligt. Han spottar till och med precis framför Leo som en kräkning. Helt sjukt störd människa och han var typ över 40år och förlovad, såg ut som vem som helst. Läskigt!!


Bilder finns på facebook!

19 Mars!
2009-03-19 / 21:05:47 / Allmänt

Inte så mycket som har hänt idag. Skulle ha 5 lektioner idag men det slutade med att vi bara hade två så det var skönt, särskilt eftersom torsdagar är våran längsta dag, förutom måndagar då vi slutar 10min tidigare, haha.
Nu ska jag ta något att äta, kanske nudelsoppa för det går fort, är enkelt och gott!!!

En liten bild på Elin i skolan förra veckan, sååå söt!!!!

17 Mars!
2009-03-17 / 12:15:32 / Allmänt

Jag har inte så mycket att säga om gårdagen för det hände inget speciellt. Just nu sitter jag i skolan och har turism, kul kul! Ikväll ska jag träna med Angela och sen ska vi hem till mig och äta middag och titta på "Den rätte för Rosing". Vännen har inte 5:an hemma så hon våldgästar mig gärna på tisdagar, haha. I morgon blir det Ågesta med klassen. Vi ska dit och göra någon form av brandövning, mer om det i morgon!!

Söndag!
2009-03-15 / 19:58:35 / Allmänt

Har precis tryckt i mig en macka och lite K- spcial. Det blev middagen ikväll för jag orkade inte ställa mig och laga någon mat. Snart hade jag tänkt mig att bädda ner mig i sängen och kolla på "Vårt bröllop i era händer". Får se om det är något att titta på. Jag skulle aldrig låta någon annan ordna mitt brölopp!!! Efter det blir det väll antagligen Beck om jag vågar titta på det när jag är ensam hemma, haha! Hoppas pappa och Jane kommer hem innan jag ska gå och lägga mig.
Trevlig söndagkväll!

15 Mars!
2009-03-15 / 18:45:44 / Allmänt

I fredags var jag som sagt hos Annas kompis Isadora på fest. Det var jätte trevligt i början men efter ett tag började alla sköna människor dra hemmåt. Vi kom dit vid ungefär tio och då låg alla andra ganska långt före oss.....sen drog vi vid 12 ungefär, så vi stannade inte så länge även fast det kändes som vi gjorde det. Det blev lite donken innan vi kom hem också, mums!! När vi kom hem så låg jag och Anna och asgarvade i säkert 45 minuter, jag har aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv i sträck. Så jävla sjuka och trötta!!

I går så var jag ju hos Angela och kollade på melodifestivalen som slutade ganska oväntande!! Men vi hade jätte mysigt ändå även fast det uppstod lite problem från olika håll.

Och idag så var jag med Oliver och vi har rest över hela Stockholm för att först hämta mitt smink som jag glömde hos Anna och sen hem till min mamma för att hämta ett par skor. Men vi hade det trevligt och det var kul att träffa honom för vi har inte sätts på jätte läng, skärpning i fortsättningen, haha!!

Jag känner verkligen inte för att gå till skolan i morgon men så är det typ varje söndag. Men nu är det ju bara 3 veckor kvar tills påsklovet!!!! så jag ska nog stå ut!

Inte okej!
2009-03-14 / 22:27:01 / Allmänt

Det där var inte okej!! Jag skäms för Sverige. Hur har svenska folket röstat??? Just nu är jag hemma hos Angela där jag har tittat på meodifestivalen. Vi röstade iaf på Måns och Alcazar. Vi kommer nu att skämma ut oss i den stora tävlingen!!


Fredag kväll!!
2009-03-13 / 20:51:52 / Allmänt

Nu är jag hos Anna och vi ska snart dra iväg till hennes kompis Isadora som ska ha fest, trevligt trevligt!! Men nu vill hon att jag ska komma och göra henne sällskap när hon står och plattar håret, hehe.
Trervlig kväll allihopa!!!


Fredag den 13:e
2009-03-13 / 16:02:53 / Allmänt

Bussen som jag skulle ta till tandläkaren idag kom inte så jag blev skit sur för att jag kom försent. Kan det ha berott på att det är fredag den 13:e idag? Nej, jag tror inte det. Det skulle lika gärna kunnat hänt en annan dag och vem säger att tisdag den 17:e inte är en otursdag??
Hos tandläkaren gick det iaf bra men det han sa kanske var lite värre än vad jag hade tänkt mig. Jag kommer behöva ha tandställning i två år, TVÅ ÅR!!! Fattar ni vad länge! Och eftersom att jag har underbett så kommer jag även behöva göra en käkoperation för det är inget tandställningen kommer kunna rätta till. Och eftersom jag kommer flytta tillbaks min käke så kommer jag kanske även behöva flytta fram de partiet som sitter under näsan för att det ska se mer propetionerligt ut. Lite läskigt men resultatet kommer ju att bli kanon och jag tvekar inte en sekund på att göra det, haha! Jag kommer alltså först ha tandställning i 1½ och sen kommer jag att göra operatioen och sen blir det tandställning ett halvår till. Nu måste jag bara vänta på min chek, som tandläkaren benämnde det, och den kommer om ca 6 veckor och sedan måste jag boka en tid, så det blir nog någon gång efter eller kanske under sommaren. Kul att jag kommer att ha en räls i munnen tills jag är typ 19!! YEJ!!!


Bio!
2009-03-12 / 22:04:21 / Allmänt

Bion som jag och Anna var på ikväll får 8,5 av 10 i betyg. Handlingen var inte toppen bra men det gjorde inget för att den var så rolig och skön. Det var jätte många kända komiker med i den bl.a Björn Gustavsson. I helgen, eller någon gång, ska jag tvinga Ana att se dem gamla programmen av Jenny Starfighter för dem är bättre.
I morgon så ska jag till tandspeciallisten och diskutera min kanske framtida tandställning. Jag längtar!!!
Braceface here i come, maybe!!



12 Mars!
2009-03-12 / 14:45:20 / Allmänt

Sitter fortfarande i skolan och väntar på att Tursimen ska börja, slutar om 1h och 20min.  Ikväll blir det bio med Anna. Vi ska på en förhandsvisning och se Kenny Starfighter för jag lyckdes fixa gratisbiljetter, haha. Jag älskade den när jag var mindre så det ska bli kul, Johan Rheborg är ju också så himla rolig!!!
I morgon ska jag till tandspecialissten, YES!!! Jag längtar!! Jag ska vara där 11:25 och skolan börjar kl 11:20 så jag vet inte om jag hinner dit för vi har bara två lektioner.


Fin!
2009-03-11 / 21:56:01 / Allmänt

Jag letar efter en lite mindre axelremsväska och jag har nu hittat en på Indiska som jag tror att jag ska köpa.
Den här var också väldigt fin men lite dyrare. Från Chicy.se.

När jag blir stor så vill jag bli....
2009-03-11 / 21:20:20 / Allmänt

När jag blir stor så vill jag bli reseledare. Fatta vad roligt!! Det är inget jag kommit på nu utan jag har tänkt på att bli det under en ganska lång tid. Jag vill inte bli det för just resandets skull utan jag tycker själva rollen som reseledare verkar så himla kul. Man får möta nya människor och serva dem så att dem känner sig väl bemötta, men självklart är resandet även ett plus i kanten. Jag ska kolla upp vad man behöver för att kunna bli reseledare. Min mosters kompis har sagt att jag ska ringa henne när jag har bestämt mig och kommit upp till rätt ålder, hon jobbar nämligen med sånt. 
Nu ska jag fortsätta på min argumenterande text-.- 


Träning!
2009-03-11 / 16:26:15 / Allmänt

Nu blir det lite spinning och coreträning i V-by. Får se om jag får med mig Angela.

Så här såg jag ut idag!



Fina smycken!
2009-03-11 / 15:42:41 / Allmänt

Fina smycken från Kyssjohanna.se som jag gärna skulle kunna tänka mig
          
    

11 Mars!
2009-03-11 / 10:34:14 / Allmänt

Nu sitter jag i skolan och ska skriva en argumenterande text. Halva klassen har just nu teori i idrott medans andra halvan har lunch men jag väntar på Elin. Då passar det urmärkt att använda den här tiden till att skrivalite på den argumenterande texten så behöver jag inte göra lika mycket hemma.

10 Mars!
2009-03-10 / 21:35:25 / Allmänt

Blev inte så glad när jag vaknade upp i morse och såg att marken var täckt av snö-.- Kan det inte bli vår snart? Tror ni inte att jag ramlar idag också, som grädde på moset. Såååå jävla pinsamt för jag känner mig  så himla klumpig och jag börjar alltid skratta åt mig själv. Den här gången landade jag på hela ryggen och slog till och med i huvudet så jag hade ont ganska länge, haha.


Vet ni vad vi gjorde på musiken idag!? Vi sjöng kareoke!!!! Skit kul! Vi var inte så många på lektionen, typ 9st så vi sjöng allihopa tillsammans förutom 2st. På slutet körde vi också en liten duell, tjejerna mot killarna. Och ni skulle ha sätt "musikvideosarna" på vissa, haha så himla roliga.



Efter skolan idag så var jag inne på Stadsmisionen och Myrorna, det är så himla roligt tycker jag och Stadsmisionen var riktigt bra, dem hade massa snygga grejer särskilt väskor. På Stadsmisionen hittade jag det perfekta skärpet som jag har letat efter ett tag, för 35kr!!! Och på myrorna hittade jag en cool leopardtröja, en rutig skjorta och ett svart lackskärp. Vad tror ni att jag betalade för hela kalaset?? 190kr, haha. Jag älskar second hand!!!


                

Varför ser det alltid fulare ut på bild för? 

Skumt!
2009-03-09 / 21:36:54 / Allmänt

Det har hänt något skumt runt mina ögon, haha. Jag smörjde in mig me dbrun utan sol i ansiktet och nu har jag fått små små, men massa, röda prickar runt ögonen. Det ser ut som jag har suttit och pickat mig själv med en nål. Jag antar att krämen var lite stark att ha just runt ögonen. Hoppas det går över tills i morgon och inte blir värre. Nu ska jag måla om mina naglar och titta i den nya H&M katologen som kommit, trodde bara att dem hade en!? Efter det måste jag gå och lägga mig om jag ska orka upp i morgon.

Jag vill ha sol!!


Ny dag, ny vecka, nya möjligheter!
2009-03-09 / 20:01:46 / Allmänt

Jag och Elin har lovat varandra att vi inte ska komma försent eller missa en ända lektion den här veckan. Den som inte klarar det ska bjuda den andra på en fika, jag ska minnsan INTE bjuda Elin på en fika, hihi. Idav var en väldigt skön måndag. Jag brukar tycka att måndagar är dem värsta dagarna på veckan men idag gick det väldigt fort. Fick en glad nyhet av min SO lärare, jag är väldigt nära ett MVG i Samhälle A, bara jag kämpar på som jag har gjort tidigare!!! 

Skit också att alla bra program ska gå på samma kväll; Design Simon & Tomas, Familjen Annorlunda och Chaterhjältar jag får väll zappa lite emellan. Nu är det soffan som gäller!!

8 Mars!
2009-03-08 / 21:38:18 / Allmänt

Nu ska jag äta god, mörk choklad, som jag har fått av mormor och morfar och kolla på Beck. Fast det jag såg av Beck var så läskigt så det kanske blir Sanningens öngonblick ist.......eller Irobot, vi får se.


Hittade en bild på mobilen från igår också! Elin och Jossan!

Zzzzzz!
2009-03-08 / 20:47:45 / Allmänt

Jag är så himla trött. Vaknade på soffan kl åtta efter att ha sovit en stund, kom på att jag måste gå ut med Nikita. Det kändes inte så lockande eftersom att det snö/regnade som fan utem jätte äckligt väder. Fick även med mig soppåsen ut, snacka om lost i huvudet. Det blir nog ganska tidigt för mig ikväll men jag tycker inte om att gå och lägga mig tidigt, det finns alltid ngot bra att kolla på på TV:n.

Lyckad kväll!
2009-03-08 / 18:23:43 / Allmänt

Middagen igår var jätte lyckad. Massa god mat, dod dryck och härligt sällskap. Jag orkar inte skriva så mycket om själva middagen, jag lägger upp bilder istället.
Efter middagen så skulle jag och Anna iaf vidare till en "födelsdagsfest" i Spånga, men den hade spårat totalt så när Anna och jag kom dit så var alla redan på väg därifrån. Men vi gick in och hälsade på dem som hade festen och sen åkte vi hem, vilket var ganska skönt faktiskt.















Fler bilder finns på facebook!!


ÅÅÅÅÅÅÅ!
2009-03-07 / 00:10:37 / Allmänt

Nu har jag och mamma nyss avslutat vår diskussion om det svenska samhället och jag blir så jävla förbannad så jag vet seriöst inte vad jag ska ta mig till, inte på mamma för vi delar åsikter men på all annan skit som finns!!!! Man blir så JÄVLA TRÖTT på att höra om hur människor beter sig. Har dem inget jävla vett i skallen eller?? Det finns så många i Sverige, och andra länder, som tror att dem är så mycket bättre än alla andra och anser att bara för att dem har en högre position än vissa andra så kan dem göra vad dem vill. Dem utnyttjar alla tänkbara situationer för att tjäna lite pengar.
Jag funderar seriöst på att böja jobba inom äldrevårdsomsorgen, eller vad det nu heter. Jag kan tänkta mig att jobba gratis typ 2-4 ggr i månaden. Och det jag vill göra är att umgås med dem äldre, vara ett sällskap för dem. Det finns inte tid för dem anställda att göra det och heller inga pengar för att anställa någon för det. Jag anmäler mig gratis!!! Man kan typ läsa en tidning för dem, spela ett spel eller bara sitta och prata!!! Jag ska ta tag i det för jag känner att jag vill göra något bra av mitt liv!!!!
GOD NATT!

6 Mars!
2009-03-06 / 23:52:55 / Allmänt

Har varit hemma ett tag nu efter att ha varit hemma hos Angela och ätit tacos, mums, med Ma och Mats. Det var skit mysigt och vi tycker att man borde äta middag tillsammans ofta för att ingen av oss tycker om att äta själva. Innan det var jag och tränade i Vällingby och när jag var klar så skulle jag gå till Angela och hon hade lovat att hon skulle vara hemma. Tror ni att hon var det?? Nej, så klart hon inte var. Så jag fick sitta och vänta i en halvtimme i Vällingby, kul. Men det gör inget gumman, väntar man på något gott så väntar man aldrig för länge, haha!!
Men vet ni vad jag gjorde igår!? Jag som hatar alla former av löpbandsträning gick en timme på löpbandet!!! Skit stolt! Jag tycker att det är så stört tråkigt så jag håller på att spy och att göra det hemma gör ju inte saken bättre.

I morgon bitti ska jag träna och sen ska jag och Anna hem till min moster för att förbereda tjejmiddagen!!!

Mitt bevis, haha!


Elin i skolan!


Fika med Angela på Espresso House!




5 Mars
2009-03-05 / 15:19:33 / Allmänt

SUUUUG! Inlägget som jag skrivit försvann och jag orkar inte skriva om det-.-
Jag är hos pappa och bloggar därför inte!!! Kommer till mamma i morgon.

3 Mars!
2009-03-03 / 21:55:16 / Allmänt

Igår så var jag och Angela och tränade och då fick vi prova på ett nytt träningspass som hette gymstick. Då tränade man med ett redskap som det satt två band på. Jag tyckte det var jätte roligt men inte så jobbigt. Efter det träningspasset så skulle vi dans brasiliansk dans och det är så pinsamt ibland för det går alltid förbi skit snygga basketspelare och tittar in, igår var det till och med några som stannade och vinkade och bad oss komma ut, såååå pinsamt!!
Men idag iaf så skulle vi åka och träna igen. Precis innan jag ska gå till bussen kommer jag på att jag måste packa ner mitt träningskort men då hittar jag det inte, så jag springer runt och letar som en galning. Jag hittar inte kortet men bestämmer mig för att åka dit iaf, så jag tar med mig mitt pass för att kunna bevisa att jag har ett kort. När jag kommer dit så visar det sig att man inte kan komma med bara legitimation för att det är många som fuskar så jag bestämmer mig för att åka hem. Precis innan jag ska gå så tittar Angela lite surt på mig och frågar om jag har tittat i hela väskan. JAAA, svarar jag. Angela; Har du verkligen letat i HELA väskan? Jag; Men jaaa, säger jag ju. Hon tar tag i min väska för att leta och öppnar ett fack där man ska ha sina skor och där ligger det, haha, så jag fick träna iaf. Slutet gott, allting gott!!!


1 Mars!
2009-03-01 / 14:41:49 / Allmänt

Ojoj, vad tiden går fort. Det är redan första mars, helt sjukt! Men ändå skönt för att vi börjar närma oss vår.
Tjejemiddagen igår var jätte trevlig. Dem hade dukat jätte fin och maten var jätte god. Jag och Sara stannade inte så länge för att vi var så himla trötta och inte så taggade men det var mysigt så länge vi var där!!!



 














RSS 2.0