Trött i benen!
2008-12-30 / 19:00:48 / Allmänt

Nu är jag hemma efter att ha varit ute på en långpromenad till, runt och från lötsjön. Jag har samtidigt invigt mina nya träninsskor som jag köpte idag. I morgon är det nyårsafton. Jag vet inte om jag tycker att det ska bli lika kul längre, det känns som det är väldigt överskattat. Visst är det väll kul att alla är ute samtidigt men så mycket mer med det är det ju ändå inte, eller jag vet inte. Det blir iaf middag hos pappa först och sen vet jag inte vad jag hittar på, vi får se.
I morgon kommer jag också att ha lite julafton hemma hos pappa, spännande och se vad jag kommer att få. Jag hoppas iaf att jag få pengar för det är det som behövs just nu:)


Vad ger man till någon som redan har allt och som köper det den behöver? Jag ger iaf ett presentkort på bio till min pappa och hans tjej.


GOTT NYT ÅR PÅ ER ALLIHOPA! VI SES NÄSTA ÅR:D

....
2008-12-30 / 11:40:32 / Allmänt

Snart ska jag åka iväg en sväng till Solna. Jag ska köpa ett par nya träningsskor och kanske något annat träningsplagg. Det blir, konstigt nog, mycket roligare att träna när man har nya, fina kläder. Jag ska också möta Oliver i Solna och ta en fika eller något. Hej så länge!

Helgen!
2008-12-29 / 21:21:34 / Allmänt

Nu är jag hemma efter att ha varit och åkt skidor i Romme i två dagar. Jag har aldrig kunnat åkt skidor så det var jätte kul att få lära sig. Jag tycker att Anna var skit duktigt som höll humöret uppe hela tiden även fast jag bara klagade på att det inte gick. Lärde mig efter ett tag iaf och tog mig ner för backarna även om min stil kanske inte var den snyggaste i backen:P Vi hade skit tur med vädret och solen sken båda dagarna, fast det var ändå svin kallt.









Titta vad vi hittade på en liten gata i Borlänge:P


Bowling i borlänge. Det var här alla ungdommar hängde på en lördag kväll;)




Söndag:
Vi kommer hem och jag träffar Li och Beck på kvällen. Vi åker till "Spångamackan" i spång och äter spångamacka:P och delar ut julklappar. Jag fick ett par strumpbyxor, fyra overkneze (stavning?) strumpor och ett par hotpants.


Måndag: Jag jobbar som barnvakt hos mina kusiner och jag och Anna gick och gjorde soldusch. Blev jävligt stor skillnad;)

Slut på jul!
2008-12-25 / 19:36:50 / Allmänt

Slut på jul!

Nu är julen över. Jag tycker alltid att det känns så hemskt men i år gör det faktiskt inte det, kanske för att jah inte riktigt förstod att det var julafton igår. Jag hade i alla fall jätte mysigt med min familj. Jag och mamma brukar alltid fira med momor, morfar, moster, mina två kusiner och mon mosters man. Vi började med grötlunch hos mormor och morfar. Sedan åker vi till min mosters hus och kollar på Kalle Anka. I år blev det inte riktigt som vi hade tänkt oss för min mosters box vägrade att visa någon bild. Jag märkte på min morfar hur besviken han blev när han missade början på Kalle och sin favorit "tomte verkstaden" som också är min favorit. Jag och min kusin, som är 6, löste det genom att springa över till grannen. Det kändes lite fel att tränga sig på men dem var så gulliga och verkade inte ha något probllem med att vi satt där. Efter några minuter kom som tur var TV:n igång så min morfars jul räddades:P Efter Kalle Anka satte vi oss och väntade på tomten som kom med sin lilla lykta från berget och delade ut paket. När tomten hade gått gav vi oss på paketen under granen:) och efter det blev det julmat, lekar och spel.

Dukat


Granen med alla julklappar:)


Morfar!


Min moster har en jätte fin vind där jag gärna skulle kunna tänka mig att bo;)


Fina pepparkakshus!


Tomten på väg!


Här får ni bevis på att tomten faktiskt finns;)


Prinsessan och kungen!


Milton fick ett par simglasögon!


Det här är lite av det jag fick!


Nu sitter jag och väntar på Oliver, vi ska typ se en film eller något. Senare ikväll åker jag till Anna och sover där för vi ska upp tidigt i morgon bitti och åka till Romme där jag ska lära mig och åka skidorXD Det ska bli skit kul:) Jag kommer hem på söndag, vi hörs då<3


Julafton!
2008-12-24 / 00:57:14 / Allmänt

Åååå nu är det julafton:D Så himla roligt det ska bli, jag känner mig som ett litet barn. Jag har verkligen ingen aning om vad jag ska få i julklapp, joo föresten en sak vet jag, en specialdesignad kalender:P hittade den i tvättstugan hos min mosterXD Dem flesta av mina kompisar vet redan vad dem ska få eller så har dem typ inte ens önskat sig något för att dem känner att dem inte behöver något, sååå tråkiga;P. Hallå? Vems vänner är det som vill ha ett jobb för att tjäna pengar? Vad ska ni då göra med dem pengarna? Aja, jag älskar er än då:) Har ni inget att lägga era pengar på så får ni gärna köpa något till mig, min lista på grejer jag vill ha kan göras lång:D
Nu ska jag krypa ner i soffan med mamma och Nikita. God natt och GOD JUL!:D

Zzzzz!
2008-12-21 / 23:31:29 / Allmänt

Måste snart gå och lägga mig för jag ska jobba som barnvakt i morgon-.-. Ska iofs inte klaga efter som jag tjänar pengar samtidigt som jag får umgås med mina sköna kusiner, får också lite sällskap av Oliver senare. Jag var med Li och Beck ikväll. Vi tittade på TV och käkade pizza^^. Det var jätte trevligt och jag blir åter igen påmind om att det är tråkigt att vi inte ses oftare. Nu har vi i alla fall bestämt att vi ska ses den 28 igen:).
Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på Heart Break hotel som nyss gick på TV, men jag ska kolla på DVD;)
NATTI!

Hemma!
2008-12-21 / 01:18:05 / Allmänt

Kvällen spenderade jag hemme hos Anna:) Vi kollade på Harry Potter och myste. Hade först tänkt att dra till Linnéa, vilket jag tror hade varit väldigt kul, men jag kände att jag inte orkade så jag tog det lugnt hos Anna isället, det får bli en annan gång. I morgon ska jag träffa Li och Rebecka och vi ska käka middag hos Becksson, ska bli skit mysigt, det var så länge sen jag umgiks med dem tjejerna. Beck bor på ett internat i Sundsvall så henne ser man inte så mycket av längre och Li går i samma skola som mig så vi ses iofs varje dag men det blir inte så att vi umgås på fritiden lika ofta som förut vilket är väldigt synd. Det kanske får bli ett av mina nyårlöften; att umgås mer med mina äldsta vänner. Jag har aldrig haft något nyårslöfte förut men nu har jag kommit på trestycken. Bla att jag ska sluta äta godis tills 1:a juni, jag ska skaffa mig ett jobb och börja söka på riktigt efter nyår och att jag, som jag sa, ska börja umgås mer med vissa vänner. Jag vet inte hur jag ska hinna allt, jag ska gå i skolan, läsa läxor, träna, jobba och umgås med vänner. Det blir svårt men på något sätt måste det ju funka:)

Fredags; jag och anna var och handlade julklappar till hennes brosa.



Det ekade tomt i Annas kylskåp för att dem håller på att renovera köket
men vi lyckades ändå knåpa ihop en lunch.


Försökte fixa en frisyr inför nyår.


Hoppsan!
2008-12-19 / 21:03:05 / Allmänt

Att blogga från mobilen gick ju bra förutom att jag råkade lägga in typ 10 likadana inlägg, ber om ursäkt:P
Jag har också råkat göra något riktigt dum, riktigt dumt! Jag hatar mig själv för att jag är så jävla klantig!

Bloggar från mobilen!
2008-12-19 / 18:38:35 / Allmänt

Eftersom min dator inte fungerar hos pappa, vilket jag nämt hundra gånger nu:P, så passar det ju utmärkt att jag får ett litet medelande från Comviq att man nu kan surfa med mobilen för endast 8kr per dygn, skit bra ju:D Så det är precis vad jag gör, ligger i min säng och surfar med mobilen och det går förvånads värt bra:D Jag vet fortfarande inte vad jag ska göra ikväll, just nu är jag väldigt seg så vi får se vad som händer.

Hos Anna!
2008-12-19 / 15:36:25 / Allmänt

Sitter hos Anna nu och lånar hennes dator lite eftersom min inte funkar:) Jag ska snart dra hem för hon ska och rida men jag ville inte hem, tråkigt:/ Har blivit sällskapssjuk på senaste tiden, klarar inte av att vara ensam:P Kanske ringer någon, får se:)
Idaaga börjar även mitt jullov;D Såååå skönt! hade skolavslutning idag. Vi var i aulan där det var lite uppträdande. Det var en kille där som spelade gitarr och sjöng, såååå himla bra:) Jag älskar killar soma kan spela gitarr och sjunga, jag döör, började nästan gråta:P
Efter det åkte jag och Anna till stan. Hon köpte en kuvert väska till nyår, jätte fin:) och så köpte hon julklappar till sin brosa. Jag får hålla fingrarna i styr, eller det är iof inte så svårrt eftersom jag inte har några pengar:P
Lägger upp lite bilder upp morgon.

Skryt!
2008-12-18 / 17:48:40 / Allmänt

Måste bara få skryta lite också, eftersom jag brukar kallas för dum ibland. Jag fick MVG, på mitt dataprov, MVG alltså!:) Resten av klassen fick typ IG men inte jag:) För en gång skull få jag briljera lite:)
Det var allt för mig, hej!

Onödigt!
2008-12-18 / 17:45:37 / Allmänt

När man väl tar sig upp, duktig och allt, för att gå till skolan så är det klart att man gör det i onödan. Vi började dagen med marknadsföring och då skulle vi ha redovisning om våra företag, men självklart så strular det sig med datorn så vi bestämmer att vi istället ska redovisa på rättskunskapen som är den sista lektionen. Så då fick vi typ en timmes rast att fördriva. Jag övertalar mig själv att stanna hela dagen för det känns taskigt att lämna över redovisnigen till Camilla och Fredrik. Jag och Elin får lite beslutsångest om vi ska gå på engelskan eller om vi ska gå och fika med några andra tjejer men vi väljer engelskan ist:P Och vad gör vi för nytta på engelskan då? Jo, vi skriver julkort, JULKORT!? Vad fan är meningen med det? Efter engelskan har vi svenska och på svenskan hade vi iofs en tävling som var lite rolig men ändå ganska onödig. När vi väl kommer till sista lektionen, och jag är jätte stolt över mig själv för att jag stannade, så medelar våra lärare att datasalen är upptagen, vi får ta redovisningarna efter lovet.  -.- Här har jag tvingat mig själv upp, tvingat mig själv att stanna kvar i skolan för att få redovisa mf. men inte **** får jag göra det. Inte nog med det jag tvingade även upp en sjukt trött Elin till skolan även fast hon bara hade en lektion, stackarn:/ FÖRLÅT ELIN!

Jaja, nu är jag iaf glad:) Träffade Oliver efter skolan men han han typ bara stanna i en halvtimme för han hade träning men inga sura miner för det, för snart kommer Anis Bananis hit:) Kännde mig lite sälsskapsjuk ikväll.


"Ingen skola idag!"
2008-12-17 / 16:22:48 / Allmänt

Idag orkade jag inte gå till skolan. Det känns så onödigt för vi hade bara matte och idrott och våra idrottslektioner är ändå sämst. Så jag och Elin åkte istället in till stan och kollade lite i affärer. Jag hittade min nårsklänning idag, tror jag:). Jag hittade den på BIK BOK av alla ställen. Efter satn mötte jag upp mamma i Sumpan efter att har varit med Elin och vi fixade lite julklappar. Nu ska det bakas knäck och pepparkakor:)

Helgen!
2008-12-14 / 21:48:43 / Allmänt

Helgen har varit lugn och skön och jag har spenderat den med de människor jag tycker om mest:)
I fredags så mötte jag upp Anna efter skolan och vi gick och handlade lite ingredienser till våra lussebullar som vi skulle baka. Så vi sätter igång när vi kommit hem. Men vi gör ju självklart fel så vi glömmer att hälla i saffran i degen-.- så vi måste börja om. Eftersom att jästen var slut så var vi tvugna att gå ner till cooop. När vi kommer hem och ska börja baka, IGEN, så kommer vi på att vi tog slut på sista mjölken så vi springer runt och plingar på hos olika grannar tills vi entligen hittar en granne med lite mjölk. Så det slutade med att vi hade både lussebullar och kanelbullar:)

         
På lördag morgon kl 10 mötte jag upp Anna untaför Sats i Sumpan. Vi var flitiga och tränade i två timmar. Efter det gick vi hem till mig och tog det lugnt ett tag och sen gjorde vi oss i ordning för att möta Deniz och Oliver som vi skulle käka thaimat med. Vi åt en skit god maträtt med kyckling, grönsaker, kokosmjölk och ris, så jävla gott:)



Haha, så jävla rolig;P
Haha, så jävla rolig;P












Så jävla trötta och Deniz var så jävla jobbig-.-



Idag har jag varit och tränat step up;) och nu ska jag göra ett exempel på hur min hemsida ska se ut i näthandel!
God natt!

Snart fredag:)
2008-12-11 / 23:25:57 / Allmänt

Idag började jag dagen med skolan, som vanligt. Vi hade lång dag idag så vi slutade inte förrens kl 4. I skolan var det julmakarknad så 3:orna sålde lite olika saker från sina företag. Och så var det tre killar som säljer sig själva, alltså som DJ:s :P, så dem stod också och spelade musik halva dagen.
Efter skolan så skulle jag träna men det blev inte så för att det är så himla lång resväg från Åkeshov till min pappa i Sollentuna så jag tar det i helgen istället:) Så jag och Elin gick och tog varsin chai latte istället, haha.
Nu ska jag läsa lite i min databok för jag har prov i morgon men vi får se hur det går, jag och datorer går inte riktigt ihop just nu för jag får typ virus på datorn så fort jag rör den. Sen ska jag också hinna se ett avsnitt av The Hills:D

Okeeeej!-.- Jag kan inte lägga upp bilder på mi virus dator gör det i morgon när jag kommer till mamma.

2:a advent!
2008-12-07 / 12:15:53 / Allmänt

Idag är det söndag och andra advent, dags att tända ljus nummer två:)
Sitter och pluggar lite näthandel men eftersom jag sitter framför TV:n så går det inte så bra. Jag tar igen det senare ikväll. Ska snart åka och träna känner att det behövs för den här veckan har inte varit något vidare bra.

Kul!
2008-12-04 / 20:52:35 / Allmänt

Kul att hela mitt bildinlägg som jag lovade försvann-.- Jag gör ett nytt fösök på lördag istället. Nu ska jag äta fiskgrattäng, MUMS:D

4 Dec!
2008-12-04 / 20:22:49 / Allmänt

Idag hade jag rättskunskapsprov och det gick SKIT BRA:D Jag kände verkligen att jag svarade rätt på alla frågor, hoppas jag gjorde det nu också:P
Efter skolan mötte jag upp Anna inne i stan och vi gick runt lite i affärer. Har äntilgen köpt något till mig själv, har inte gjort det på nästan två månader.
Jag köpde i alla fall en jätte söt leopardklänning från Cubus och i onsdags köpte jag en lila midjekjol från Gina Tricot.





Jag är inte död!
2008-12-03 / 21:05:13 / Allmänt

Har inte blivit så mycket bloggande den senaste veckan, eller ingen alls föresten:P Har inte haft tid helt enkelt. Men i morgon ska jag fösöka lägga upp lite bilder från veckan som gått:)

RSS 2.0