31 Maj!
2009-05-31 / 16:43:11 / Allmänt

Åå, jag såg precis att de kommer visa "Systrar i jeans" på TV, om 1 minut. Det var jätte länge sen jag såg den så nu ska jag krypa ner i soffan och se om den för jag har för mig att jag tyckte att den var ganska bra.


Aj, aj!
2009-05-31 / 15:35:06 / Allmänt

Nu stramar det allt lite på kinderna och jag känner mig lite torr i hyn. Anledningen till detta är att jag och mamma har varit och solat på några klippor vid Drottningholm som ligger i vårat underbara land Sverige! Jag älskar sommaren!! Nu ska jag nog göra mig en liten säng på balkongen och lägga mig och läsa min braiga bok, haha!

(Glöm inte att gratta era mammor på morsdag! GRATTIS MAMMA! JAG ÄLSKAR DIG!)





Jag är tråkig!
2009-05-30 / 14:19:53 / Allmänt

Förlåt för att jag inte har skrivit på hur länge som helst!! Jag hade inte möjlighet att skriva under en period, vet dock inte vad jag gjorde då, och sen har jag inte orkat ta tag i det. Vi får se hur det blir i framtiden.
Idag har jag varit flitig tycker jag. Vaknade kl 9 och steg direkt upp ur sängen och ut med Nikita. Vi gick en promenad på 40min, hade tänk gå 1 1/2h men vi höll ju på att tuppa av båda två. Eftersom jag tydligen inte fått nog av hettan så gick jag och la mig i Marabouparken, skönt men otroligt svettigt. Det finns ju ingen möjlighet till att bada där, eller jo det gör det ju faktiskt men jag vet inte om jag dirket hade någon lust att lägga mig i den lilla poolen som finns, där vattnet når upp till mina fotknölar, typ. Jag gick iaf hem efter ett tag och nu känner jag mig fräsch. Ny duschad, sminkad och med en liten, liten, liten bränna ska jag snart bege mig ut i solen igen. Jag ska till Solna och möta Li. Spendera tiden med lite shopping(har ju fått min lön, hihi) och sedan drar vi hem till henne för lite grillning. Vi får se vilka som dyker upp. Och ANNA, du lovade att komma så vi räknar med dig:D Fast jag tror inte att du kommer orka efter att ha jobbar i 11h, haha!!  


24 Maj!
2009-05-24 / 21:59:17 / Allmänt

Vad é det fär dag idag? É det en vanlig dag? Nej det é ingen vanlig dag för det är Lisens födelsedag! HURRA, HURRA, HURRA!!!! BarabambambamBAAAAAM!!
Grattis bebis!! Hoppas du har haft en underbar dag!!:)<3<3<3
Mer orkar jag inte skriva just nu!


14 Maj!
2009-05-14 / 22:20:08 / Allmänt

Ville bara berätta att jag har ändrat val av kamera nu. Jag ska inte köpa den rosa utan det blir den här istället:) Den är absolut inte lika snygg men den ska tydligen ta väldigt bra bilder, hoppas jag;)
God natt!!!


14 Maj!
2009-05-14 / 21:59:45 / Allmänt

Idag var vi ju på Skansen för att leka guider och det gick faktiskt väldigt bra. Egentilgen skulle vi guida en annan klass men det blev bara vår egna. Efter Skansen gick jag och Tove och åt på en grill utanför Grönan, haha! Och efter maten så följde hon med mig till stan för att köpa blommor. Jag skulle köpa till Anna som fyllde år idag och till mamma som ska på begravning i morgon. Det var lite svårt att välja vad jag skulle köpa till Anna men det blev rosa och vita blommor. Mamma skulle ha liljor och det var lite svårare att hitta, för det fanns inga som var utslagna, men tillslut hittade jag jätte fina på en liten blomsterbutik på en skum gata som jag aldrig har varit på.
Efter allt handlande av blommor så åkte jag hem till Anna för att fira henne med hennes släkt och familj. Det var mysigt!:) Vi tog massa sjuka bilder med henns webbkamera som har skit roliga inställningar, man ser helt sjuk ut, hahaXD

(Evemargarin på Skansen, haha!)



(Sälar!)



(Lilla älg bäbisen, söt!)



(HAHAHAHA!!!!!:D Det bjuder jag på)

 

(Tummen upp för Annas kalas!)





(De sista bilderna är snodda från Annas blogg, froedis.blogg.se)

13 Maj!
2009-05-13 / 17:07:54 / Allmänt

Dan före Annas födeseldag!:D
Håller just nu på att förbereda mig lite inför vår guidning på skansen i morgon. Vi ska nämligen, i små grupper, guida en anna klass på vår skola. Vi har fått minkar och älgar så nu sitter jag och läser på lite.
Idag var vi på en designutställning med klassen. Den låg på Grevture gatan och hette "Design passion", faktiskt riktigt kl tyckte jag. De hade gjort väldigt många fina rum som man kunde kika på.
Snart ska jag iväg och träna och efter det blir det kanske lite mer plugg om jag orkar.

(Dem coola glasögonen som man kunde se på film med)



(Teknikrum med massa coola grejer)



(Skit cool dusch!!)





(Det roligaste var nog ända den här datorn med inbyggd kamera. Fy fan vad roligt vi hadeXD. Jag vill ha!!)




Vad hände där egentilgen?
2009-05-10 / 19:39:31 / Allmänt

Jaha, då var man arbetslös helt plötslig. Jag sa upp mig idag, och även Anna. Visste det kanske är lite tråkigt att man inte kommer att tjäna några pengar men vi hittar nog något nytt, om inte efter sommarn iaf. Det känns sjukt skönt och jag ångrar mig verkligen inte. Det känns som en 100kg påse med ångest har lossnat från mitt hjärt, skit bra med andra ord!!!
(Ett fint träd i parken)




(Roligt namn på en butik)


10 Maj!
2009-05-10 / 19:32:24 / Allmänt


Bilder från igår. Dags att köpa en digitalkamera kanske;)











Stress, stress!
2009-05-09 / 17:36:23 / Allmänt

Nu blev det bråttom!! Ska ut med Nikita, rolla av mina byxor och packa väskan och om 11 min ska jag möta Beck och MH vud busshållplatsen. Sedan går vi ner mot Sumpan och möter resten av tjejerna. Vi tänkte käa något i Sumpan och sen får vi se vad som händer. Det är väll Melodifestivalen ikväll, kvalet eller är jag helt ute och cyklar!?
Ses senare! Sover hos Anna ikväll, MYS!


Forever 21!
2009-05-09 / 10:45:23 / Allmänt

Söta toppar!













Godmorgon!
2009-05-09 / 10:34:39 / Allmänt

Gick upp för kanske en halvtimme sen och nu ska jag ägna hela förmiddagen åt att plugga, funny! Tur att det inte är fint väder för då får jag alltid lite ångest över att sitta inne. Ikväll så ska jag umgås med Anna, Angela, Beck, Marie- Helene och kanske Li. Vad vi ska göra vet jag inte än, det får vi se senare!!!
Ha en bra dag!

Puuuuh!
2009-05-09 / 00:17:49 / Allmänt

Vår dator pajade i förrgår och på den fanns halva min romananalys men nu lyckades vi få igång den så jag behöver inte börja om från början, yes! Har redan jätte mycket att plugga i helgen. Nu ska jag och mamma kolla på den nya Bond filmen Quant....nånting Solar.....nånting, haha!!
Sleep tight!

7 Maj!
2009-05-07 / 15:27:03 / Allmänt

Sitter just nu i skolan med Tove Love!!! Va trodde att vi hade turism nu men det är tydligen bara vi som har stannat, men vi tänkte också gå snart. Jag ska åka och träna i Tensta för första gången, för att det blir närmast till Sollentuna sen. Efter träningen åker jag hem och duschar och sen kanske jag ska träffa Oliver. Både han och jag börjar sent i morgon så det är aaaaaassssssssss skönt!!!!!!:D

Månadagens kommentar:
Jag är rädd för fast anställning// Carlos!!
Så jävla roligt:XD Du fattar Anna!!! ANNA<3PELLE!!!

Kul!
2009-05-05 / 23:05:23 / Allmänt

Jag hade percis kommit in från spöregnet efter att ha varit ute med Nikita, och innan de tränat, och ska dimpa ner i soffan med lite mat och titta på Desperate. Nej, då strular det med Com hem så vi har varken internet, telefon eller TV, bara 1:an, 2:an och 4:an. Vad bortskämd man är egentligen. Men nu är allt i sin ordning, skönt!! Jag börjar inte för ens kl 14:30 i morgon och då har jag bara utvecklingssamtal och sen ska jag jobba kl 17- 21. Lite jobbigt men vad gör man inte för pengar;)
Sov gott alla som ska upp tidigt i morgon! Själv behöver man inte lägga sig på ett tag, men det slutar väll som vanligt i soffan om några minuter, haha!

(Jens Lapidus autograf *stolt* haha!!!)


5 Maj!
2009-05-05 / 11:13:58 / Allmänt

Just nu sitter jag i skolan coh ska börja med våart SO- projekt. Men jag orkar itne just nu, hehe! Igår så hade vi en föreläsning i vår skola. Det var Jens Lapidus, föredetta elev på Frans Schartau (haha), som föreläste om sin bok Snabba cash som vi har läst i svenskan. Det var ganska intressant och han var ganska rolig. Men mitt under föreläsningen i vår aula kommer självaste Caroline af Ugglas in och säger att hon ska ha kör där så vi måste flytta på oss. Lite sjukt, kändis träff i vår aula, haha!
Tillbaks till skolarbetet!!

 

3 Maj!
2009-05-03 / 13:24:40 / Allmänt

Jag körde alldeles själv på riktiga vägen idag, inte första gången men nu går det faktiskt väldigt bra, hihi! Det är roligt samtidigt som det är lite nervöst för det skulle ju kunna sluta väldigt illa. Jag är alltid så stolt när jag kommer hem, haha!
Nu ska jag sätta mig på något mysigt ställe, kanske balkongen, och läsa ut min braiga bok, Snabba Cash. Bokanalysen ska vara klar på torsdag, jävla skit!!

Igen, igen, igen!!
2009-05-03 / 13:09:31 / Allmänt

Fan vad roligt det var igår på Grönan, sjukt kul!!! Jag vill spola tillbaks tiden och göra allt igen!
Jag och Anna kom dit vid typ 12 och då var det inte alls någon kö till inträde eller åkbanden så det var skönt. Det var inte så långa köer till alla attraktioner heller även fast det var det perfekt grönan vädret, så himla skönt. Vid två ungefär kom Annas brosa och hans kompisar så då blev det ännu roligare när vi var fler och dem var så sköna, haha! Åh det finns så mycket roligt att åka där och den absolut roligaste var ju den nya, Insane. Och den var ta mig fan helt JÄVLA GALEN, passande namn!! Vi han bara åka den en gång för att dem öppnade den inte förens vid typ 20 över 9 och sen var det en ganska lång kö, men vi hade tur för dem stängde den igen straxt efter oss. Men fy fan vad rolig den var, men man han knappt med i svängarna för att den gick så jävla fort, samtidigt som man hänge och dinglade åt alla möjliga håll. Blå tåget var också skit roligt, den är så jävla läskig. Jag grät nästan samtidigt som jag skrattade när vi kom ut och Anna var helt förstörd, haha. Och sen åkte vi frittfall tilt och det var första gången som jag åkte tillt och första gången Anna och Simon åkte frittfall överhuvudtaget. Jag satt och skrek från att kameran kom ner till att jag var nere. Jag har blivit en sån jävla chicken, jag som jämt åkte alla sjuka grejer förr. A, sjukt kul var det i alla fall:D Och alla som ska till Grönan i sommar MÅSTE åka Insane, ni kommer inte att ångra er!!!!







(Så himla kul att titta på när killar ska tävla, det bilr en sån jävla hets för att alla ska vara bäst, haha)



(Inte så tuffa längre)




1 Maj!
2009-05-01 / 20:40:52 / Allmänt

Fick precis ett MMS från pappa där han hade tagigt en bild på våra nya lounge möbler som dem har köpt. Jävlar vad snyggt det blev, passar bra i vårt lilla "party" tält. Men vart ska man nu sitta och sola?????? Haha!! Spännande att se hur det ser ut på riktigt.



Och nu har jag nog också bestämt mig för vilken kamera jag ska köpa:)
Det blir nog denna: En rosa så klart!!!


1 Maj!
2009-05-01 / 10:37:45 / Allmänt

Oj vad tiden går fort, det är redan 1:a maj och snart juni liksom!!! ¨
Igår så blev det grillning vid Bälstaån på ett jätte mysigt ställe, särskillt när solen lös lite. Vi var sex tjejer som grillade och mös, skit trevligt, fast jag vet inte om vi var så duktiga på att grilla direkt. Två gånger höll vi på att elda upp bordet som grillen stod på, haha!! Senare på kvällen kom även Ahmed, Oliver och Lukas och hälsade på.
Vi måste göra om det någon gång!!!





(Söta!)



(Bebisar!)
(Anna blev väldigt orange, kanske inte så kul)



(Grill experterna)



(Anna Panna)



(Marshmallows)


RSS 2.0