Ibland blir jag extremt trött på mig själv!
2010-04-29 / 10:19:06 / Allmänt

Lyckades försova mig i morse så att jag nu har missat nationella i engelska!!!!!!!!! Jag får DAMP på mig själv. Jag försover mig alltid när jag absolut INTE får göra det. Har försovit mig varje dag den här veckan, inte så att jag alltid kommit försent men jag har fått stressa som fan. Snart ska jag iaf åka till skolan för jag och Tove har våran projektredovisning.



Resursdag!
2010-04-28 / 22:39:51 / Allmänt

Idag hade vi resurs dag i skolan. Istället för att ha vanilga lektioner hade vi 3 timmar matte för att få hjälp till provet på fredag. Innan idag kände jag mig inte ett dugg nervös inför provet men nu har jag tappat allt mitt självförtroende, hade missat en hel del. Efter matten åket jag och Tove till Kista för att kolla lite i affärer och sen skulle hon jobba på Sandys i food court. Har försökt att plugga matte så mycket som möjligt sen jag kom hem men det har inte blivit så mycket. Panik! Blir jätte stressad nu! Har naturkunskapsprov på fredag också, och i morgon har jag och Tove muntlig redovisning av vårat arbete i psykologi, PLUS nationellt prov på morgonen-.- GOD NATT säger jag bara!

Från Gina tricot



Från Newyorker












Slut på det roliga! (lite försenat inlägg)
2010-04-12 / 21:02:28 / Allmänt

Har haft ett riktigt skönt lov och jag känner att jag har hunnit med massor, förutom skolgrejer. Långt hat lovet kännts också men jag klagar inte för det skulle gärna få vara ännu längre. Men i morgon är det nya tag som gäller för då börjar skolan på nytt men jag åker ju till Polen på onsdag och till Turkiet nästa måndag så det blir ändå inte så mycket skola för mig;)
Igår var vi ju som sagt hos Sebbe och det var riktigt kul faktiskt. Jätte mycket människor men jag skulle nog inte vilja var Sebbe idag, det är nog rätt kaos hemma hos honom. Hela hans biljardbord var typ dränkt av dricka och flera glas och flaskor gick sönder.

Hos Kristina!
































Hos Becka! Det blev bara två likadana bilder.



Hos Sebbe!





















































Sebbe 18!
2010-04-10 / 18:09:12 / Allmänt


Nu ska jag snart åka till Spånga för att möta Anna, sen åker vi till Sebbe i Märsta som fyllde 18 igår. Första ska jag ta något att äta. Trevlig kväll allihopa!

(ett halsband på det)


Trött-.-
2010-04-08 / 09:43:18 / Allmänt

Ganska trött just nu men jag får inte sova jag för jag ska åka till tandläkaren om 30 min. Efter det ska jag träna, duktigt duktigt! Sen åker jag hem till mamma för att duscha och göra mig klar. Ska nog träffa Oliver ikväll, kanske Anna också om hon inte skulle till Linköping. Ska lägga upp lite bilder från igår sen. Nu ska jag försöka få i mig något att äta och klä på mig, stress!

 

Inte min dag idag!
2010-04-06 / 18:03:18 / Allmänt

Idag är inte min dag. Det är en sån dag då jag bara har lust att lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet. Jag är trött, irriterad och på gränsen till att börja gråta hela tiden. Jag vet inte vad det beror på. Ska snart åkte till gymmet och träna med Angela, hon får mig nog på bättre humör. Är konstigt nog grymt taggad på att träna. I morgon ska jag på middag hos Kristina så jag hoppas att jag är på bättre humör då.

Blä på vädret i Sverige!
2010-04-05 / 15:52:42 / Allmänt

Usch vad jag blev på dåligt humör när jag vaknade i morse och såg att det var helt vitt ute. Jag som trodde att det var slut med det där men det är ju dock bara april. Tog mig ut ändå och mötte Oliver i Sollentuna och så gick vi till Friskis för att gymma, duktigt! Nu ska jag snart ut igen. Jag ska åka till Angelas pojkvänn Alex i Hässelby. Jag, Anna, Angela, Beck och Alex ska äta middag där och spela spel:) Riktigt bra kväll alltså.

Lördag?
2010-04-05 / 00:58:21 / Allmänt

Hela dagen har kännts som lördag, även Anna klantade till sig och trodde det var lördag. Jag har iaf haft en superskön söndag idag. Den började med att jag och Oliver åkte in till stan för att möta Anna. Vi promenerade runt lite och gick sedan och åt thaimat på Kungsgatan, gott som vanligt. Sen började vi knata hem mot Anna men vi tog först en snabbis in på Åhlens för jag skulle köpa en hårfärg. Haha, på Åhelns gjorde vi en jätte ful tabbe! Jag och Oliver går först mot dörrarna och vi är alla lite tveksama på om det verkligen är öppet, man ser inte riktigt in heller. Så ställer vi oss framför dörrarna och tror att set är stängt eftersom att dem inte öppnas. Envis som jag är så ska jag ju så klart prova igen för att verkligen veta att det ÄR  stängt, så jag backar och går mot dörrarna igen men inget händer. Då provar jag att trycka lite på dörren och den går enkelt upp och där inne står lite folk och handlar. Herregud ska man behöva öppna dörren själv;P Haha, fan vad vi garvade när vi kom in, tur att det inte var så mycket folk som såg. Efter Åhlens var Oliver tvungna att åka hem och jag och Anna åkte hem till Anna. Vi har tittat på gamla bilder och videos på oss, garvat, varit ute och ätit pizza, handlat, garvat, bakat kärleksmums, ätit kärleksmums, garvat, ätit chips och sett på Gossi girl (är så bra att vi dööör!), Wipe out och Ballar av stål (skit kul) och garvat! En riktigt slappig och skön söndag alltså, sånt gillar vi.
Nu ska jag lyssna på The script och läsa MASSA tidningar, har en hel hög. Sen ska jag sova för i morgon ska jag träna med Oliver kl 12, behöver nog vara utvilad tills dess;) God natt!!



Ut i solen!
2010-04-04 / 11:53:16 / Allmänt

Snart ska jag ut i solen och träffa Anna och Oliver. Vi tänkte nog ta en promenad och passa på att vara ute lite medans det är hyfsta fint väder. Snart ska jag slänga på mig converse och skinnjackan och njuta av våren.

Vårigt från Lipsy


RSS 2.0