Tjockafton!
2010-12-21 / 13:27:42 / Allmänt

Igår var det dags för att påbörja det årliga julklappsletandet. Jag och Anna åkte till Nacka forum för att hitta massa roliga och bra saker men vi missllyckades ganska brutalt. Anna köpta en present till sin brosa och jag köpte en blus som jag funderar på att ha på nyår, mycket mer än så blev det inte. Vi la ner projektet och åkte hem till mig istället där vi bullade upp med allt möjligt gott och kollade på Wild child.




Nu är det på riktigt!
2010-12-21 / 13:23:19 / Allmänt

Äntilgen har jag jullov, på riktigt, och det är så otroligt skönt. Tre veckors ledighet väntar och det kommer precis lämpligt. Var i skolan en halvtimme idag för att fika lite och hämta busskort. Vi fick även våra biljetter till vår studentskiva så snart är det dags att börja kränga dem till alla fina vänner. Efter att vi hade varit i skolan åkte jag, Becka och Tove till gamla stan och åt lunch på ett café. Vi har kommit överens om att vi ska ha en spelkväll någon dag framöver, jag älskaaaar spel.
Nu ska jag åka till Solna och handla lite julklappar med mamma.

Ingen ville vara med på bild.



Nytt smink att testa!
2010-12-19 / 15:00:51 / Allmänt

I fredags fick jag med mig lite nytt smink från Lindex. Vi fick plocka lite produkter ur en låda där dem samlar de tester som dem får in men som inte hamnar i butiken.



Det här var det jag fick med mig hem!


Julgranspynt och pepparkakståg!
2010-12-19 / 14:21:55 / Allmänt

Ska snart åka till min moster där vi ska pynta deras julgran och göra pepparkakståg tillsammans med mina kusiner.Vi får se hur det kommer att gå med tåget. Är inte den bästa på att göra pepparkakor, särskillt inte när man inte får använda formar.


Idag ser jag ut såhär. Lite halvslappt.


Igår blev det thaimat!
2010-12-19 / 14:09:42 / Allmänt

Igår var jag, Anna, Jonte, Lucas hemma hos Oliver. Vi åt thaimat som tog oss säkert över två timmar att få klart. Fan va vi höll på, men kul hade vi också. Det var tänkt att vi skulle baka lussebullar men det blev tyvärr inte så. Istället spelade vi kort och hittade på lite sjuka lekar ex: vem kan äta ett godis snöre fortast, eller vem kan dricka ett glas vatten snabbast, hahaha!



Lucas thaisjö!


Ett bra slut!
2010-12-05 / 20:32:28 / Allmänt

Nystädat rum, tända ljus, choklad och 2 avsnitt av Gossip girl som väntar. Känns som ett bra avslut på denna helg som som vanligt gått för fort.
Igår var vi allihopa på Laroy, det var jag, Anna, Rebecka, Angela, Sandra, Sara, Elena, Oliver, Lucas och Jonte plus några andra. Jag och Becka började kvällen hemma hos Tove där vi drack vin, åt pizza och cupcakes som Tove hade gjort, super mysigt. Sen fick jag och Becka springa för livet till tåget som vi precis han med, och då menar jag verkligen preeeecis. Vi åkte in till stan och förade på Wooken med Anna och Kattis och drog sen till Laroy med killarna. Det var roligt att alla var ute tillsammans eftersom att det händer typ en gång vart femte år, hahaha!


Hemma!
2010-12-01 / 15:44:14 / Allmänt

Är inte på jobbet idag för jag har inte mått så bra dem senaste dagarna. Mamma tvingade mig nästan att vara hemma och det känns faktiskt väldigt skönt. Tänkte äta lite frukost nu och kolla på ett avsnitt av Gossip girl. Efter det tror jag att jag ska ta en lång promenad runt Edsviken. Det var så himla fint väder ute och jag vill ut innan det blir mörkt.
Kan visa lite bilder på några grejer jag köpt i veckan. Gillar att jag nästan är pank, okej inte riktigt, 6 dagar efter löning, haha!
(Datorn hängde sig så det här publicerades inte riktigt när det skulle)

Skopunkten 349kr



Skopunkten 399kr



Det här var verkligen två kap. 49kr st på Lindex (ord.pris 199 & 249). Sen har jag köpt två till bh:ar och typ 8 par trosor som har kostat 19kr st. Bra med rea, och på det får vi ju 30% rabatt i personalrabatt så det är skit bra!!!



T-shirt 49kr från Lindex, också rea.




RSS 2.0