Thailand!
2009-08-30 / 21:31:46 / Allmänt

Vi ska till Thailand! Vi SKA till Thailand! VI SKA TILL THAILAND!!!!! Nu har vi bokat biljetter:D Vi åker den 17dec och kommer hem den 14jan. Förstå vad skönt!!! Det är alltså jag som ska åka med Anna och hennes mamma och pappa;) Så jävla underbart!


26 augusti!
2009-08-26 / 16:31:16 / Allmänt

Jag är så jävla irriterad så jag orkar inte säga något om dagen, finns inte något att berätta heller för den delen. Ska åka och träna snart, får ta ut mina agritioner där.

24 augusti!
2009-08-24 / 21:14:22 / Allmänt

Första skoldagen avklaradd, wohoo. Bara 550 skoldagar kvar, ca.
Vaknar kl halv sex och känner att det är svinkallt i mitt rum för att jag har sovit med öppet fönster, burrar ner mig ännu mer i det varma täcket och somnar om. Vaknar tio i sex med 70 kg grus i ögonen (känns det som) och inser att jag MÅSTE gå upp nu så jag ruschar in till duschen för att slippa kylan.Gör mig i ordning och går ut med Nikita. Hasar ut till bussen och vidare till skolan. I skolan hade vi två lektioner och träffade två nya lärare som verkade bra. Vi fick också våra nya skåp och jag fick ett underskåp-.- Försökte muta Deniz med en hundring så att jag skulle få han överskåp men det gick inte så bra. Fick sluta lite tidigare och då åkte jag hem, gick ut med Nikita och sen åkte jag och tränade. Jag tränade i en och en halv timme, kännde mig jätte duktig!! Efter det så övningskörde jag med morfar och det gick skit bra. Snart ska jag kolla på Prison Break och jag tror att det är det allra, allra sista avsnittet;(


Sista dagen på sommarlovet!!!!
2009-08-23 / 14:28:01 / Allmänt

Jaha, då var vi där, sista dagen på sommarlovet. Den dagen man aldrig trodde skulle komma när man satt i aulan den 10 juni för den 23 augusti kändes oändligt långt bort. Den här sommar har gått sjukt fort, jag har aldrig varit med om att en period i mitt liv har gått så här fort som den här sommaren. Jag antar att uttrycket "tiden går fortare när man har roligt" stämmer in ganska bra. Men men, det finns inte mycket man kan göra och det spelar ingen roll hur mycket jag gnäller och vägrar för jag vet att jag ändå kommer att sitta i aulan i morgon kl 9.
Igår var iaf jag och Anna barnvakter åt mina gölliga kusiner och det var inte direkt ansträngande. Vi kom dit vid 6, lekte kurragömma en stund, åt tacos och kollade på Ica Age 2 sen var det dags att sova. Fast så mycket sova för min och Annas del blev det inte. Vi satt uppe och såg på film bl.a. Scary movie 2 och det var nog den sämsta film jag sätt, otroligt töntig. Nu när jag har varit hemma har jag gjort lite nytta, jag har delat ut min reklam (wohoo!!) och nu ska det fixas här hemma för kl 5 blir det kalas för min käre mor.
Ha en bra dag!!



Godmorgon!
2009-08-21 / 12:22:32 / Allmänt

Igår var jag, Angela och Li ute och åkte båt. Det var meningen att vi bara skulle träffas och äta middag tillsamans men så ringde en killkompis till Li och frågade om han skulle hämta upp oss vid Kaananbadet, varför inte? På båten var det Martin och två andra tjejer och sen åkte vi och hämtade Viktor och en annan kille. Det var trevligt, kul att göra lite spontana grejer.
Nu ska jag sätta mig och sy in en kjol som jag har köpt och sen ska jag åka och träna. Ikväll ska jag träffa Ahmed, Deniz, Anna och Oliver. Jag har inte träffat Ahmed och Deniz på hela sommaren så det ska bli kul.

Schema!
2009-08-19 / 22:09:23 / Allmänt

Har just kollat mitt nya schema och det är väldigt bra skulle jag vill säga!!!


19 augusti!!
2009-08-19 / 21:44:08 / Allmänt

Det finns väll inte så mycket mer att säga än att vi hade jätte kul och trevligt på badberget i förrgår. Vi träffade mycket trevliga människor och jag gör gärna om det.
Igår så städade jag mitt rum och var i Vällingby och fikade med Angela, Sandra och Jessica, så det hände inte så mycket. Och idag...... Jaa, idag var jag med Tove. Vi var inne i stan och kikade runt lite. Jag försökte hitta ett par jeans som jag ska köpa när jag får pengar men det gick väll sådär, det är ju så himla svårt. Efter det så åt vi focaccia i gallerian och den var super god!!! När vi var klara i stan så drog vi hem till mig och gjorde muffins och pannkakor, mums!! Muffinsarna var till min mamma som fyller år i morgon men det blev så många över så Tove fick med sig några hem.


(Jag gillar att jag bara hann måla naglarna på ena foten-.-)


(Tove tittade på när jag provade jeans!)



(Dem här ser svarta ut men dem var mörkt mörkt blå, dem bästa hitills!)



(Vi provade fina glasögon!)



 



 






(Tove funderade på att köpa den otroligt smarta men fula chipsskålen!)



(Den här har jag lovat Tove att jag ska köpa till henne när hon tar studenten, haha!)







(Eh...totalt misslyckade. Men ni ska se slutresultatet, skit fina!!!)





 


17 Augusti!
2009-08-17 / 16:39:48 / Allmänt

Dålig uppdatering och nu hinner jag inte skriva så mycket heller. Jag och Anna ska till "Badberget" i Sollentuna för Annas förra skola har någon form av återträff och jag hakar på. Vi hörs!!!

Kväll!
2009-08-01 / 20:59:51 / Allmänt

Nu har tjejerna precis åkt och jag tänkte sätta mig och kolla på en film. Vad hade vi för oss idag då? Vi gick till Ica Maxi och köpte slingrejor till Angela och sen köpte vi mat och satte oss på en bänk i solen. Efter det så knallade vi hem till mig och började med Angelas hår men den där mössan tar ju så jävla lång tid så vi hann inte riktigt klart. Angela fick åka med mössan hem, som tur var åkte hon bil, haha, och sen får hennes mamma sätta i färgen. Hoppas det blir bra, ville ju se resultatet ikväll men det får vi ta en annan gång.
Tack för en underbar kväll flickor<3

(Beck och Angela, mina älsklingar!)


1 Augusti!
2009-08-01 / 16:14:26 / Allmänt

Det känns helt sjukt att säga att det redan är den 1 augusti!! Vart tog sommaren vägen? Tur att man iaf har 24 dagar kvar tills skolan börjar, men jag vill ha MER! och på måndag börjar jag jobba hos mina kusiner, och ska göra det i 2 veckor.
Som ni kanske märker så är vi nu iaf hemma från Ornö och vi har haft det jätte bra, jag berättar mer en annan gång och visar lite bilder. Nu väntar jag på att Angela ska ringa och säga att hon är klar så jag kan möta henne och Beck.

(Ornö förra året. Utsikt fån huset.)


RSS 2.0