Trötter!
2009-10-22 / 22:43:30 / Allmänt

Är jätte trött nu och ska snart gå och lägga mig. Kan inte fatta att de tär sista dagen innan lovet i morgon, som jag har längtat. Hoppas jag kommer upp bara, hehe! Var ju barnvakt åt mina kusiner idag och det var helt okej. Vi hade världens fobollskrig på deras vind, dem två mot mig, snacka om att jag fick springa. Men det var skit kul, pinsamt bara att jag ligger på ungefär samma nivå som dem när det gäller fobollsskills, haha!
I morgon ska jag hjälpa Angela att färga hennes hår och sen ska jag bara vara hemma.
GOD NATT!

Godmorgon!
2009-10-22 / 07:57:06 / Allmänt

Nu ska jag precis börja äta min frukost och titta på Vakna med the voice. "Försov" mig lite i morse så jag skippade idrotten. Det var väll lite halvt medvetet för när klockan ringde kl halv sex så var jag helt sjukt trött och en och en halvtimme senare kommer Jane in och väcker mig. 5 1/2 timmes sömn räckte tydligen inte.
Ha en bra dag!!


21 oktober!
2009-10-21 / 23:19:54 / Allmänt

Jag ville bara säga god natt. Nu ska jag sova och försöka få ungefär 6 timmars sömn. I morgon börjar dagen med idrott och på kvällen ska jag vara barnvakt åt mina kusiner, så det gäller att ladda om med nya batterier. Tur att det är lov om två dagar, det gör att jag klarar av allt.
God natt då!!

Näthandel!
2009-10-21 / 14:31:39 / Allmänt

Nu har vi näthandel och jobbar med våra näthandelsbutiker. Jag och Tove ska sälja muffins men vi är varandras konkurrenter för vi får inte jobba ihop, haha! Snart slutar vi och då ska jag hem och sova, är jätte trött. Måste hjälpa pappa och jane att ränsa i källaren också, fast jag skulle mest agera dörr upphållare:P

Min logga som jag har gjort själv, haha!! Ska slipa lite på den;D



Lördag!
2009-10-18 / 21:37:58 / Allmänt

Tänkte berätta lite om gårdagn (det är tredje gången jag gör det nu-.- det försvann hela tiden) Jag och Anna fikade och pluggade på ett mysig cafée på Biblioteksgatan. När vi hade pluggat klart så kikade vi lite i affärer och åkte sen hem till mamma för jag var tvungen att dela ut reklam. Efter det så åkte vi hem till pappa och hämtade lite saker och sen vidare hem till Anna. Hemma hos Anna åt vi mat och gjorde oss i ordning för att sedan åka ut till Skärholmen där Kristina, Cassie och Rebecka var. Vi hade kul och vi lärde oss ryska, drak tequila slam shots med sombrerohattar på och dansade, haha!


Thailand: 61 dagar!

Cassie, jag & Anna, fiiint haha!



Becka, Kristina & Alicia



Kristina och Rickard



Anton, Rickard & Hampus



Cassie & Kristina



Hampus & Cassie



Becka:)











Gossip girl!
2009-10-18 / 19:04:09 / Allmänt

Nu börjar det!!


18:40
2009-10-18 / 18:40:58 / Allmänt

MOT ICA:D

I'm a psycho and i like it!!
2009-10-18 / 17:32:18 / Allmänt

Jag blir galen!!! Jag orkar inte plugga mer. Inte för att jag direkt har ansträngt mig men de kommer en massa "vikitga" saker emellan hela tiden. Nu ska jag plugga till senast halv sju sen ska jag springa (läs: bokstavligt) ner till Ica och köpa en fet godis påse och sen lägga mig i sängen och kolla på GOSSIP GIRL:D och Ensam mamma söker, najs!!!!!


Lördag!
2009-10-17 / 09:51:10 / Allmänt

Godmorgon! Är uppe med tuppen idag (läs: nästan), det känn iaf som det eftersom att jag kom hem vid två. Anledningen till att jag är uppe nu är för att jag ska möta Anna vid Östermalmstorg kl 11 och då ska vi sätta oss på ett café och PLUGGA järnet. Har prov på tisdag så jag måste vara flitig. Nu ska jag äta upp min frukost!!

Friday!
2009-10-16 / 19:21:25 / Allmänt

Nu sitter jag här i mitt rum i mörkret, haha! Lyssnar på lite skön musik. Men nu ska jag kolla bussen och sen åka till Oliver. Vi tänkte väll ta det lugnt och se på Idol (jag vill) eller något. Ikväll kl 22 är det The fast and the furious: Tokyo drift, kanske kan vara något.
Trevlig kväll!

(Bjuder lite på mig själv ikväll, enyoy haha!)


 


Mys!
2009-10-11 / 21:39:36 / Allmänt

Nu har jag tänt massa ljus i mitt rum så det har blivit alldeles perfekt varmt. Sitter vid datorn och lyssnar på Robert Pattinson "Never think" och saknar en massa personer. Jätte fin låt verkligen (vet inte hur man lägger upp youtube klipp;P) Ska snart lägga mig i sängen och läsa några tidningar och fortsätta titta på "Evan den allsmäktige". Ska försöka gå och lägga mig tidigt ikväll, för i morgon ska man upp tidigt till skolan-.-
God natt!!

Seeent!
2009-10-11 / 01:31:42 / Allmänt

Nu har Anna och Oliver gått hem och jag ska spela lite Wii med mina föräldrar innan jag kryper ner i sängen, haha! Har riktigt ångest över att det är söndag i morgon, är så JÄVLA skoltrött så det finns inte. Jag vill bara vara ledig och hinna göra allt jag tycker är kul. Tur att det är höstlov snart!!

(Dem ända bilderna som togs ikväll, haha!)



Väntar....
2009-10-10 / 19:08:13 / Allmänt

Nu sitter jag och väntar på att Anna ska komma och att mina mat ska bli klar;) Efter att Anna har kommit så ska vi åka och möta Oliver, vad vi hittar på det få vi se.
Ha en trevlig lördag och HEJA SVERIGE!!!!!!!;D

Höst!
2009-10-10 / 14:56:28 / Allmänt

Funderar på att ta en promenad ner till Edsviken eller något, det ser väldigt mysigt ut ute, passa på också medans solen är framme. Är jätte stel i kroppen nu efter att ha suttit vid datorn hela morgonen fram tills nu. Lite plugg har jag klämt in under dem här timmarna, får fortsätta när jag kommer hem. 

(Från mitt fönster)

 


Lördag!
2009-10-10 / 12:29:55 / Allmänt

Godmorgon alla glada! Har varit vaken ett tag nu och känner att det börjar bli dags att ta tag i alla läxor jag har-.-
Igårkväll var i hemma hos Oliver och umgicks och spelade lite spel. Det var jag, Oliver, Anna, Johanna och Deniz, alla vi gamla från högstadiet. Det var jätte trevligt, och kul att träffa Johanna så det måste vi göra om. På bussen hem träffade jag en jätte trevlig kille, dem flesta skulle väll ha sagt att han var lite konstig men det är bara för att vi svenskar tror att det är fel på människor som bara börjar prata med okända människor. Han bor tydligen ett hus ifrån mig , jag bor på 3:an och han på 4:an och han sa att han brukade se mig vid bussen, pinsamt. Vi kom också fram till att vi gått i samma skola, eller han gick ett år på Frans och sen bytte han. Nästa helg ska han ha "bastufest" uppe på taket i sitt hus, det finns en bastu högst upp i alla hus som man kan låna, och han frågade om jag ville komma, haha gud! Trevlig var han iaf.
Dags att plugga!!

Oooops!
2009-10-09 / 16:19:13 / Allmänt

Jag gick inte till skolan idag heller. Jag försov mig och jag hade matteprov första lektionen så jag sjukanmälde mig och gömde mig hemma för min mattelärare. Fast han är iofs världens snällaste och min handledare så de hade nog inte varit så farligt men ändå. Hoppas jag får göra om det bara.
Något bra har jag iaf gjort idag! Jag åkte ända till Stadsbiblioteket för att låna en bok som jag har i skolan och som jag glömt i skolan. Dock hade dem inte exakt samma bok men jag hoppas den jag har blir bra, båda handlar om inköp ju. MVG på provet? Hoppas det, hehe!



71 dagar kvar....
2009-10-08 / 18:37:12 / Allmänt

...tills vi sitter där i Thailand under ett parasoll;D


"Ledig!"
2009-10-08 / 15:11:50 / Allmänt

Idag har jag varit hemma. Anledning? Ingen alls, eller ingen bra iaf, haha. Just nu sitter jag men stor sax i handen och klipper i mitt hår, eller jaaa, klipper bort lite kluvna hårtoppar. Snart ska jag ta en lång dusch och göra en hårinpackning mm. Kl 4 är det Gossip Girl som jag måste se och sen ska jag plugga. Har matte prov i morgon:S och några saker i engelska som ska vara klara men jag är nästan helt färdig.
Ha en fortsatt mysig eftermiddag och glömm inte "Mammas pojkar" ikväll kl 8;D


(Har inget med inlägget att göra men den var så himla söööt så jag la in den, haha!)


2 oktober!
2009-10-02 / 21:45:38 / Allmänt

Ikväll är jag hemma och tar det lugnt. Trodde jag skulle träffa Oliver, men neeeeeej! Har suttit och tittat på Idol och nu blir det väll någon film.
I morgon bitti ska jag och Anna åka och simma i Åkeshov, hihi! Efter det drar vi kanske hem till mig, jag vet inte. Jag gör nog iaf det, måste hämta lite saker för på kvällen ska vi till en tjej i Annas klass, Maria som bor vid Mariatorget, haha! Ha en trevlig fredag allihopa!!

Thailand, nedräkning; 77dagar!


1 oktober!
2009-10-01 / 22:27:19 / Allmänt

Nu är det redan 1 oktober och det betyder att det bara är 2månader och 17 dagar tills vi åker till Thailand, yeeeaaaahhh!! Snart dags att sova börjar bli lite trött. Sov gott allihopa!



(Titta bara på de här sakerna först!!! Är dem inte SÖTA! Jag SKA HA det där armbandet!)





Kalles kaviar Erik!
2009-10-01 / 17:55:07 / Allmänt

Gud vad jag har varit trött idag. Mitt humör har svängt som en berg och dalbana hela dagen. Ena sekunden helt död andra över speedad, just nu är jag väll någon stans mitt emellan. Nu sitter jag och kollar på när Erik från Idol uppträdde igår. ÅHHHH, han är så bra!! Jag älskar hans hesa röst, dock valde han väll kanske inte den bästa låten. Men jag måste bara få säga att jag stör mig så himla mycket på Rabhi. Han är väll söt, ser ut som en gullig björn, men vad är det med rösten??? Har aldrig hört någon som sjungt mesigare, pratar mesigt gör han också. Och snälla..... skippa ögonskuggan tills nästa gång. Heja Kalles kaviar Erik;D (Nu kom jag på en sak! Kan vara för att han påminner om Zlatan som jag stör mig, för Zlatan har jag aldrig gillat, haha!)


(Ny tröja från Gina Tricot)

 

 






RSS 2.0