26 Juli!
2009-07-26 / 14:21:52 / Allmänt

Vi hade 3 jätte mysiga dagar på Olivers landställe i Norrtälje, dagarna bara flög förbi. Vi badade, fiskade, åkte båt, spelade spel, sov i segelbåten, tittade på film och jag och Anna lärde oss att köra cross, haha!! Dem där jävla växlarna skapar bara problem. Jag får alltid lite separationsångest när jag ska åka hem utan människor som man har bott med ett tag. Jag vänjer mig så snabbt vid att umgås med dem 24 timmar och dygnet och då blir det så sorligt när man kommer hem och är helt ensam. Hur ska det gå när vi kommer hem från Ornö? Åh, jag kommer sakna mina tjejer så mycket!! Eller så ska det bli jävligt skönt att slippa dem, haha, fast det tror jag inte:) Jaja, nu ska vi inte tänka på det för vi har ju inte ens åkt än. I morgon kl 7 tar jag och Beck våra cyklar och tar oss till båten. Li och Angela måste börja ännu tidigare, stackarna. 
Nu ska jag snart åka till pappa för att hämta en ryggsäck och ett oar högtalare, snark!! Sen ska jag hem och packa!!





(Skit stolt över att jag kunde hantera tampen, haha!)



(Upptäcksfärd!)



(Moses i vassen!)



(Vår egna lilla badfisk!)

   

(Anna:)



(Fiskedags!)



(Jag älskar dig!)



(Man kan inte vänta på fisken, haha!)



(Såja!)



(Anna fick fisk...)



(...men klarade inte av att ta bort den från kroken....)



(..,så hon gav den till Oliver!)


21 juli!
2009-07-21 / 10:59:09 / Allmänt

Igår så var vi som sagt inne i stan och efter det så åkte vi och käkade i Kista. Efter maten så gick vi och såg den nya Harry Potter filmen. Den var bra och underhållande men kanske inte hade så bra handling, det hände typ inget förens efter 2 timmar och en kvart men dem där 2 timmarna gick väldigt fort. Vi gjorde ju så klart bort oss också!! Det var en del av filmen som var ganska sorlig och precis efter en viss händelse så blev det helt tysst i hela sallongen och helt tysst på hela filmen och alla är helt insatta i vad som händer på filmen, då kurrar min mage till och jag tror seriöst att alla i hela sallongen hörde det (fast inte Li tydligen haha) och jag, Anna och Beck börjar asgarva och det gick inte att sluta. Det jobbiga var att det fortsatte att vara helt tyst i säkert 2 minuter så vi var ju tvungna att kväva våra skratt vilket ledde till att det lät som vi satt och asbölade hela slutet igenom, haha!! Killen framför mig vände sig om och skrattade och när vi skulle gå så tittade han på oss och log samtidigt som han skakade på huvudet, haha!!
Nu måste jag kila ner i tvättstugan och sen packa för ikväll så åkter jag och Anna till Olivers landställe i Norrtälje. Vi kommer hem på torsdag kväll eller fredag morgon. Ha det bra så länge!!








20 juli!
2009-07-20 / 11:41:22 / Allmänt

Sitter och pratar med Li på telefon och vi ska mötas upp i stan lite senare. Li ska spendera sin feta lön medans jag få gå där snäll brevid och titta på, haha!! Men jag har faktiskt köpt mig ett par nya skor:D Så jag får vara nöjd!! Kl 5 ungefär så ska vi möta Beck och sedan åker vi till Kista för att gå på den nya Harry Potter filmen.









14 juli!
2009-07-14 / 11:50:24 / Allmänt

Nu åker jag till mormor och morfars landställe, kommer hem på torsdag!!


Tacos del 2, haha!!
2009-07-11 / 23:27:13 / Allmänt

God mat och mysigt sällskap, vad mer kan man begära??


10 juli!
2009-07-10 / 20:52:10 / Allmänt

Det blev att jag tvättade håret idag iaf för mamma fick för sig att vi skulle skaffa legetimation till mig. Snabbt som attan fick jag göra mig i ordning och vi rusade ner till fotoautomaten för att hinna ta ett kort innan banken skulle stänga, men fotoautomaten var trasig så det sket sig. Vi tittade lite i affärer istället och fikade i tornparken. Jag fyndade ett armband och ett par örhängen för 30kr sammanlagt, woho i like rea!!



(Det nya armbandet, haha)










10 juli!
2009-07-10 / 13:47:21 / Allmänt

Jag fick ett torrschampo av min mamma idag och det var precis vad jag behövde. Mitt gamla är slut och jag orkar inte tvätta håret just nu för jag ska snart åka och träna. Först ska jag bara slänga i mig lite "frukost". Ha en bra dag!!

(Räddaren i nöden och den kan jag verkligen rekomendera. Den gör STOR skillnad, luktar dessvärre inte så gott och jag tror bara att den fungerar på ljust hår efter som pulvret är vitt.)



9 juli!
2009-07-09 / 23:25:51 / Allmänt

Idag hade jag sovmorgon för första gången på ganska länge. Sov till klockan 12 och var ganska trött eftersom jag somnade vid 3, var ganska speedad efter våran "kareoke" kväll så jag kunde inte sova, haha! När jag vaknade gjorde jag mig i ordning och åkte ut till Sickla med Anna, hon skulle köpe en present till sin brosa. Vi hittade en tröaj till honom inte på Jack and Jones där vi också stötte på världens roligaste butikschef. Jag har aldrig skrattat så mycket när jag har handlat som jag gjorde idag. Stört skön var han så vi kände oss lite tvungna att köpa tröjan som han tog fram efter mycket om och men. Men tröjan var ju även jätte fin, fast hade jag inte tyckt det så hade jag köpte den ändå för han var väldigt duktig på att sälja på ett charmigt sätt, haha! Efter Sickla så åkte Anna hem men jag åkte hem till Beck där Beck, Angela och Li väntade. Vi lagade tacos och satt och pratade hela kvällen. Jag önskar att alla kvällar skulle vara lika mysiga!!!
Hur vi hade det på landet kan jag berätta en annan gång, just nu är jag för trött!! Natti!

(Anna påväg till Sickla)



(Anna provar skor)



(Dem skit snygga skorna som jag har prövat förut var nu sänkta till 300kr. Om man ändå hade strl 37, buhu!)



(Anna och Daniel, HAHAHAHA!)



(Så söt:)



(Angela, Li och Beck)



(Gullungar!)



(Jag, Li och Beck)



(Skål för att vi är bäst!!!!)






5 juli!
2009-07-05 / 23:35:34 / Allmänt

Idag har jag varit flitigt tycker jag. Gick upp halv 9 och började direkt med tvätten. När jag var klar med den så gick jag direkt ut och delade ut min reklam och sen packade jag min väska inför resan till landet i morgon, haha!
Senare på eftermiddagen mötte jag upp Anna och vi åkte till Järvafältet för att kolla på en häst som hon ska rida på och ta hand om, om jag förstod det rätt;) Jag stannade inte så länge hos "hästen" utan jag lämnade Anna där för att åka till Helenelund där jag mötte Oliver för att lämna hans tröjor. Vi satt bara och pratade i en park en kort stund och så skjutsade han mig till bussen. Det var kort men mysigt;)
I morgon bitti drar jag, mamma och Anna ut till min mosters landställe. Kommer hem på onsdag!!

 

(En geting satte sig i mitt hår så jag sprang för livet och kastade påsarna bakom mig för att det skulle gå fortare, haha! Men fan var läskigt det var. Anna såg också ganska chockad ut!)



(Två idioter på promenad!)



(Vad fan är en färist? Det lärde vi oss idag, hahahahaha.) 



(Hästen, fast inte DEN hästen!)


ÅHH!!
2009-07-04 / 21:07:26 / Allmänt

Jag orkar inte!!! Nu har min mobil gått sönder ännu mera, jag blir så trött. Varför ska alla elektronikprylar jag håller i gå sönder, jag förstår inte vad jag gör! Jaha, fram med tejpen och hoppas på att det ser någorlunda bra ut.


(Hur lyckas jag?)


 



(När jag drog upp den ur väskan såg den ut såhär:S Eller ja, knapparna åkte ur på vägen hem)

 

Det gamla fast nytt!
2009-07-04 / 19:16:08 / Allmänt

Från när jag och Anna var i Vällingby!
(Lindex 80kr. REA!)




(Gina Tricot 75kr. REA!)





(Lindex 149kr. REA!)




Hemma!
2009-07-04 / 18:52:58 / Allmänt

Nu är vi hemma från stan och vi ska snart äta. Det blev lite shopping trots att mitt kort är spärrat, mamma betalar:P Jag köpte en vit tunika, ett par trosos och en rosa topp, blir lite för kort att ha som klänning om man heter Evelina och är 177, hehe. Mamma köpte också en t-shirt som hade en skit snygg blå färg och en kortärmad skjorta+ lite underkläder. Men stackars Anna hittade inget förutom EN tröja som inte fanns i hennes storlek.
Vilket spöregn det kom idag då, helt sjukt. Jag och Anna sprang från 7- eleven till BIK BOK som låg på andra sidan gatan, typ 2 meter, och blev jätte blöta, iaf på byxorna. Men det är bra att det kommer regn men det hade varit mysigare om man satt hemma och inte gick på stan.

(Vit: Gina Tricot 99kr på REA!)





(Rosa: VILA 100kr på REA!)



(Snygga bikiniränder-.-)




4 juli!
2009-07-04 / 13:18:42 / Allmänt

Nu ska jag, mamma och Anna in till stan. Det ska faktiskt bil skönt att göra något annat än att bada och sola, men solen får gärna komma tillbaks om någon dag!!


2 juli!
2009-07-02 / 23:32:26 / Allmänt

Hej hej! Har precis kommit hem från att ha varit i Vinsta och hämtat min kamera hemma hos Li. Så nu tänkte jag lägga upp lite bilder från igår då vi var på Kaanan och solade, badade och grillade. Vi hade skit mysigt.
Juste! Måste bara berätta om en sjuk grej. Idag ringde min bank upp mig och sa att dem skulle spärra mitt kort och att dem behövde mitt medgivande till det. Anledningen till varför dem skulle spärra kortet var för att någon i Afrika har vid flera tillfällen försökt föra över pengar från mitt konto+ att någon har försökt ta ut 0,10$ vilket iofs är väldigt lite, men man undrar ju hur mycket pengar afrikanen försöte ta!! Det är sånna grejer som man vet kan hända om man inte är försiktig men som man ändå inte tror kan hända än själv. Helt sjukt!! Tur att min bank reagerade på det iaf.

(Schtek, schtek!)




(Beck!)



(Angela, Emilia och Beck!)



(Angela och Li!)



(Beck och Li!)



(Angelas nya hörlurar, haha!)



(Angela, Emilia och Beck!)




...
2009-07-01 / 23:57:39 / Allmänt

Har ont i hela kroppen av olika anledningar och jag är trött. God natt!


1 juli!
2009-07-01 / 00:31:31 / Allmänt

Hallå där! Snart måste jag gå och lägga mig men jag tänkte slänga in ett inlägg först.
Igår så var jag, mamma och Anna och badade och solade i Hässelby, härligt!! Efter det så spelade vi minigolf i Sumpan och det är ju faktiskt skit kul, men jag förlorade så klart, jävla skit, även fast det gick väldigt bra.
Idag var jag och Anna i Hässleby igen och idag så låg vi och solade på Maltesholmsbadet. Vi kom dit jävligt tidigt så vi orkade inte stanna så länge, plus att Anna brände sig rejält  på baksidan av benen så vi kunde inte stanna längre. Egentligen skulle vi med Angela, Beck och Sandra till Kaananbadet men det blev inte så för jag och Anna hade fått tilräckligt med sol. Efter badet så åkte vi till Vällingby istället och jag handlade lite grejer på rean, visar i morgon.
Natti!<3 





(Hur var det man gjorde nu?)










RSS 2.0