Hos Anna!
2009-01-31 / 21:19:24 / Allmänt

Nu sitter jag hemma hos Anna med en påse på huvudet, håller på att färga håret;) Hoppas att det blir bra! Har inte så mycket att berätta om min helg. Morgonadagen ska iaf ägnas åt plugg och träning.

Fredag!
2009-01-30 / 19:55:56 / Allmänt

Kul att min fredag blev precis som jag hade planerat, NOT!-.- Allt det jag inte planerat att göra idag har jag nu gjort och det jag hade planerat blev inte av. Aja, shit happens. Det får väll bli en annan gång, precis som vi alltid säger, nästan iaf. Nej nu ska jag återgå till mitt skolarbete;D -.-

Ledig!
2009-01-28 / 21:46:52 / Allmänt

I morgon är jag ledig, jätte skönt:) Vi har resursdag i skolan och några tjejer i 3:en har anordnat en fotbollstunering men eftersom våran klass inte ska spela och för att det inte var oblegatoriskt så orkar jag inte gå. Och på fredag börjar jag 11:20, sovmorgon:)
Idag har jag varit i skolan och varit och tränat med Angela. Det är så roligt att hon har köpt träningskort på samma ställe som jag för då får jag se mycket mer av henne. Vi ska också dra med oss Beck någon dag för hon var tydligen sugen på ett pass. Nu ska jag och mamma spela spel;)

Skolan!
2009-01-27 / 11:40:20 / Allmänt

Nu sitter jag i skolan, ända möjligheten till att blogga. Har väll inte direkt något att säga så jag ska väll ta att återgå till min ledare nu. Jävligt intressant inlägg;)

Bio!
2009-01-26 / 17:26:34 / Allmänt

Snart ska jag och Anna på förhandsvisning av filmen "I taket lyser stjärnorna". Nu ropar Anna på att jag ska komma, stressad. Kan inte bloagga något på två dagar nu för att jag inte har någon dator hos pappa. Ni får veta senare om filmen var bra;)

Lördags!
2009-01-25 / 20:24:32 / Allmänt

Kvällen igår var som sagt väldigt lyckad. Vi var ca 18 personer som åt middag så det var ganska trångt men de funkade bra. Senare ramlade det inte lite fler folk och vi hade det jätte trevlig.

Jag lånade en jätte fin kläning av Elin som jag hade på mig.


Jag snor lite bilder från Elins kamera för jag glömde att sätta in minneskortet i min kamera så det blev inga bilder-.-



Godmorgon!
2009-01-25 / 13:05:55 / Allmänt

Godmorgon allihopa! Har precis vaknat upp hos Anna och vi ska snart käka brunch. Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag!? På ett sätt känner jag för att hitta på något men på ett sätt så orkar ag inte så vi får se;) Kvällen igår var riaf sjukt trevlig, jag lägger upp lite bilder sen.


SOMMAR!

                                   

Postmuseum!
2009-01-23 / 17:39:35 / Allmänt

Idag hade vi bara två lektioner och på en av dem lektionerna, administration, så skulle vi besöka ett postmuseum. Men vår lärare hann tydligen inte åka med så vi fick åka dit själva. När vi kom dit så skulle vi besöka utställningen "Glädjen att få paket" och så skulle vi svara på några frågor. Det var ganska kul faktiskt, roligare än att sitta i klassrumet iaf.
Ikväll så ska jag till Anna och typ kolla på en film eller något och i morgon så ska vi till Elin på middag:). I morgon ska jag också försöka att hinna till Solna och Kista för att leta efter Lis skinnjacka, dela ut lite Cv:n för att förhoppningsvis få ett jobb och så ska jag träffa Ahmed en liten stund. 

    

Ett av svaren till frågorna hittade man på en skärm. Problemet var bara att texten visades som i ett bildspel och det gick agnska fort så det var jätte svårt att skriva av, men smarta som vi är så kommer vi ju så klart på en lösning; man tar kort på texten på skärmen;)

Shit!
2009-01-23 / 10:14:10 / Allmänt

Nu ska jag snart rusa iväg till skolan, kommer nog att komma försent. Börjar sent och slutar tidigt idag så det är skönt. Och idag skulle vi tydligen på någon utställning av något slag.
Okej måste springa, bussen väntar inte:)

Vår!
2009-01-22 / 21:37:22 / Allmänt

Jag vill ha vår, NU!             
   
         

 

Blå topp: ellos.se
Väska: mulberry
Chinos: monki
Tygsko: ellos.se
Solglasögon: forever21.com

     
      
 
     
Linne: ellos.se
Väska: ellos.se
Shorts: abercrombie & fitch
Halsband: forever21.com
Sko: gojane.com

    
   

Klänning: gojane.com
Väska: forever21.com
Sko: gojane.com

Träning!
2009-01-22 / 19:31:17 / Allmänt

Har inte kunnat träna på några veckor nu för att min mamma glömde betala in mitt träningskort den här månaden. Men på måndag då ska jag ta tag i det där igen och börja köra. Det ska bli riktigt skönt faktisk. Det låter kanske helt sjukt för vissa men jag saknar det faktiskt, det blir som ett beroende. Det roliga är också att Angela och hennes kompis kanske ska köpa på samma ställe som jag så då kan vi träna tillsammans. Man måste ju börja nu så att man har lite tid på sig tills sommaren.


I sommar ska jag inte gömma mig i vassen.
  
Ja tack!


Det är bara att erkänna....
2009-01-22 / 19:05:35 / Allmänt

...jag suger på att blogga:P Men nu gör jag ett nytt försök. Har inte varit i skolan så mycket den här veckan. I tisdags var jag sjuk och i onsdags hade jag bara en lektion, eller egentligen två men jag försov mig, och idag hann vi bara med två lektioner för när dem ropar i högtalarna att matsalen inte serverar någon mat, pga att dem hittat metall bitar i köttet, så går alla hem. Ganska skönt faktiskt efter som det är våran längsta dag på torsdagar.
Haha, det känns som om att jag bara skriver om skolan men det ska bli ändringar nu, tror jag;)


School!
2009-01-08 / 13:34:14 / Allmänt

Sitter i skolan nu, på vårat "internet cafée":P Längtar tills vi ska få sluta men det är några timmar kvar-.- Lyllos alla som fortfarande har lov, typ REBECKA *host*;) Men det känns ändå skönt på något sätt att komma tillbaks även om det är segt. Man får lite bättre rutiner när man går i skolan och än så länge har vi inte börjat med något jobbigt. Nu måste jag kila till svenskan!

RSS 2.0