28 juni!
2009-06-28 / 11:28:08 / Allmänt

Nu är jag hemma igen, eller ja jag kom hem redan i fredags. Har bara inte haft tid att skriva något än och jag kan berätta mer en annan gång. Igår var iaf en väldigt trevlig dag. Härligt väder på dagen och på kvällen så spelade jag, Oliver, Beck och Jacob minigolf. Efter minigolfen och en rejäl promenad åkte vi hem till Oliver och grillade och umgicks på hans veranda. Det var jätte trevligt!! Var hemma kl halv fyra i morse, haha! Tyvärr glömde jag som vanligt min kamera så det blev inga bilder.
Snart ska jag ut i solen och ta vara på den!!

21 Juni!
2009-06-21 / 18:06:04 / Allmänt

Puh! Nu har jag varit och badat min hund och delat ut min reklam så jag är lite trött i benen. Då har jag bara tvätten, disken, lite städning av rummet och packningen kvar då. Men innan jag börjar med något så ska jag pausa framför Stylista i en timme. Jag hoppas jag hinner med allt, det slutar säkert med att jag står och packar mitt i natten och glömmer hälften. 
I morgon bär det alltså av till Motala, till min mammas pyssling som har en schäferkennel med massa söta valpar. Det kan ju bli lite långtråkigt men jag hoppas på riktigt bra väder så att jag iaf kan ligga och sola annars kommer jag att få hybris!!!
Vi hörs på fredag!!


20 juni!
2009-06-20 / 17:26:38 / Allmänt

Nu slänger jag in massa inlägg här, men jag har ändå inget annat att göra just nu.
Förra veckan så beställde jag lite kläder från H&M:s rea. Jag tror att det kommer ngon gång under nästa vecka och jag hoppas att det passar, det är alltid så svårt att beställa kläder från nätet tycker jag.
   
  

   


(Jag har beställt en svart kjol!)






Jag älskar filmkvällar!
2009-06-20 / 16:57:36 / Allmänt

Jag kom och tänka på hur mysigt jag faktiskt tycker att filmkvällar är. Jag hade det för mig själv i torsdags och det var så skönt att bädda ner sig i sin varma säng, i ett nystädat rum med massa ljus om luktade vanilj, lite mörkchoklad och vuinigum och en skit bra film som jag hade hyrt. Åh, jag vill ha filmkväll varje kväll, haha! Iaf när det är dåligt väder.





(Sen kom regnet!)


Dagen efter!
2009-06-20 / 16:47:26 / Allmänt

Gårdagen var en mysig dag även fast det regnade. Midsommar firade jag med Anna på min balkong där jag hade försökt skapa en mysig känsla med massa ljus (som slocknade eftersom att det blåste och regnade) och lite tyg, haha. Det blev faktiskt väldigt mysigt även fast vi var tvungna att sitta under ett parasoll och ett paraply. Vi åt god mat, pratade och skrattade hela kvällen. Kl 1 blev vi sugna på rabarberpaj så vi satte igång och bakade. Tyvärr blev inte resultatet så himlans bra. Vid 3 kom Annas brosa och hämtade henne så jag somnade väll inte för ens närmare halv 4. Och vet ni vilken tid jag gick upp i morse? Kvart i tre!!! Så länge hr jag nog aldrig sovit i hela mitt liv, eller ja så många timmar har jag nog sovit men inte tills så länge.
Vid sex kommer Anna hit och då ska vi dela ut min reklam, tror jag! Känner mig inte så taggad på det just nu eftersom att vi i sånna fall kommer vara klara vid cirka kl 9 ikväll, men vi får se vad det blir.




19 Juni - Midsommar!
2009-06-19 / 16:45:24 / Allmänt

GLAD MIDSOMMAR ALLIHOPA!
Hoppas vädret håller i sig och att vi slipper regn. Själv ska jag fira med min mamma och Anna, ingen stor grej. Det blir nog picknick på något mysigt ställe. Jag har fixat mig en kamera så jag ska försöka ta lite fina bilder;)


Äntilgen!
2009-06-16 / 20:03:57 / Allmänt

Äntligen lite sol, gud så härligt! I morse var det väldigt varmt när jag satt och solade på balkongen men när jag senare skulle ut så fick jackan åka på, för så fort solen försvann lite så blev det väldigt svalt. Synd bara att det inte ska bli så mycket varmare resten av veckan, kanske på midsommarafton, HOPPAS! Idag har jag städat hos min moster och när jag var klar med det så hämtade jag mina kusiner på dagis. När vi var på väg hem till dem så tog vi oss en sväng genom skogen och lekte lite. Jag märkte ganska snabbt att mina mocka sandaler inte passade så bra där men Milton skulle ändå tvinga mig egnom något form av träsk vilket jag vägrade. Jag sa att jag hade lite konstiga skor på mig så att jag inte kunde gå där och då svarar han; Dem är väll inte konstiga dem är ju helsnygga! Haha, tackar tackar! Ungar kan verkligen säga opassande saker för deras ålder ibland.
Nu är jag iaf hemma, 500kr rikare:D, och nu ska jag kolla på My new BFF och bada fotbad.
Ha det bra!


15 juni!
2009-06-15 / 23:23:31 / Allmänt

Kom som vanligt inte upp i morse när jag skulle utan "försov" mig med ungefär 2 timmar och gick upp kl halv 11, vilket gjorde Oliver lite smått irriterad eftersom jag hade lovat att jag skulle vara klar vid ca 11. Gjorde mig i ordning hyffsat fort men det gick inte så bra eftersom jag var så himla trött. Mötte upp Oliver i Sumpan och sen åkte vi iväg till Solna för att jag skulle lämna tillbaks min skolavslutningskjol som jag aldrig använde pga av dåligt väder. 259kr på kontot, yes! Sen segade vi hem till mig och gick ut med Nikita och efter det gick vi ner till Sumpan för att Oliver skulle käka på Donken innan han skulle på träning, haha. Jag följde med honom till Sollentuna och tog pendeln därifrån in till staden för att möta Angela och Max. Jag och Angela handlade jätte söta underkläder från H&M och sen käkade vi mat. Jag åt jättegod thai liknande mat, mums!! Kvällen har jag och Angela spenderat hemma hos mig och vi har tittat på massa sjuka program och olika filmer. Allt vi såg handlade typ om sex eller om homosexuella helt sjukt. Ska väll gå och lägga mig snart och försöka sova för i morgon måste jag upp tidigt. Ska städa hos min moster och sen hämta mina kusiner på dagis.


14 juni!
2009-06-14 / 21:54:17 / Allmänt

Vi hade en trevlig kväll hemma hos Oliver igår. Vi åt mat, umgicks och spelade spel. Kanske att det blev lite för mycket av det "goda" (som egentligen smakade skit) för jag kom hem kvart över fyra i morse. Men det fanns en grej som var höjdpunkten från kvällen och det var när Oliver skulle göra sin "porr min". Jag höll på att dö!! Det var det roligaste jag någonsin har sätt! Snacka om att han gick in för det, haha. Tyvärr blev det inga bilder eftersom att ingen hade någon kamera.
Vad hände idag då? Jo, idag var jag ute i spöregnet och delade ut reklam. Snacka om att man blev blöt, inte så kul. Efter det gick jag och mamma hem till mormor och morfar för lite middag. Jag fick också paket för att jag har fyllt år och jag fick 500kr + ett fotoalbum med massa bilder från när jag var liten. Sånt tycker jag är skit kul att ha. Måste framkalla massor av mina bilder och sätta i ett album, tänk vad kul att titta i om nått år.

(Morfars favorit!)


12 juni!
2009-06-12 / 21:07:19 / Allmänt

Idag har det inte blivit mycket gjort jag har bara varit hemma och tagit det lugnt men det har varit skönt det också. Har precis kollar på Herbie fulltankad och ätit lite mat varvat med choklad, haha! Snart ska jag och mamma kolla på någon film på 9:an.

(Tack Li :D<3)


Gårdagen!
2009-06-12 / 15:19:23 / Allmänt

Igår så fyllde jag som sagt år men ingen i min familj kunde fira mig för att ingen var hemma, inte ens min mamma han göra det för att hon jobbade. Jag vaknade av att mamma, Nikita och min grannes hund Bissou lägger sig på mig och sjunger. Det gjorde ganska ont särskillt när Bissou, som är en rottweiler fast hon tror att hon är liten som en chihuahua, kastar sig på en, men det var mysigt ändå. Mamma åker och jobbar och jag somnar om. Går upp lite senare och då kom Li hit för att jag skulle hjälpa henne att sy upp en kjol. Hon hade köpt med sig lite mat som vi käkade på balkongen. Jag fick också en chokladask för att jag hjälpte henne att sy, alltså inte för att jag fyllde år, och det tyckte jag var skit gulligt!!
När Li hade gått så åkte jag iväg till Karlaplan för att träffa Anna som hade en överaskning till mig och det var att gå på NRJ in the park på Grönan. Jag har snackat om att gå dit för att se Milow men att jag inte riktigt hade råd att åka dit. Så därför bjöd hon mig och det var nog den bästa presenten jag har fått, den enda också för den delen, hahaha!! Men det var iaf skit kul och jag älskar honom!! Måns Zellmerlöv var där också och han är ju så jävla snygg. Han sjöng bl.a. Cara Mia och det fick mig att tänka på när jag, Li och Beck var på Allsång på skansen för ett år sedan och såg honom och Per Gessle. Så tack så mycket Anna du är underbar!!!<3







(Jag väntar på att Anna ska ladda upp bilderna från hennes kamera. Så länge lägger jag upp min ända bild. MILOW!)


12 juni!
2009-06-12 / 14:04:23 / Allmänt

Jaha, då var man 17år  och sommarlovet har börjat!! Whohoo! Gud vad tiden har gått fort. Jag kommer ihåg den 11juni för exakt ett år sen och det känns som igår. Vi hade skolavslutning i Kunskapsskolan och det var både sorligt och kul. På ett sätt längtar jag tillbaks, på ett sätt gör jag verkligen INTE det men jag saknar vissa grejer. Jag älskade verkligen tiden innan skolavslutningen i 9:an, tiden innan vi slutade skolan i år har gått så fort så jag har inte riktigt hängt med. Jag har lite ångest över att det redan är sommarlov för att det kommer ta slut så himla fort och just nu kan man ju inte heller påstå att vädret är så fint. Nu spöregnar det också! Den känslan man har på skolavslutningen vill jag ha hela tiden, den är så underbar. Men nu är det sommarlov och det ska bli så sjukt skönt och vi får hoppas på lite bättre väder!

(Skolavslutning och min födelsedag för ett år sen, 11 juni 2008)







(Christian och Tomas som hade skrivit en jätte bra sång till alla 9:or som verkligen beskrev oss, haha!)






Fortfarande 9:e juni!
2009-06-09 / 21:53:57 / Allmänt

Idag: Mötte upp Anna vid Rådhuset och följde med henne när hon skulle göra en soldusch. Hon gjorde på samma ställe som vi gjorde på i vintras men dem har tydligen sänkt priset från 250 till 170kr, skit billigt. Så nu är hon brun och fin;) Efter det så åkte vi mot staden för att köpa ett linne till mig och Anna köpte lite småsaker. Efter det åkte vi till Sumpan och mötte min morfar för att jag skulle övningsköra. Det gick väll ganska bra, inga olyckor på Bällstavägen iaf, hehe! Nu ska jag måla naglarna, noppa mina ögonbryn och raka benen.
God natt!<3

(I love my best friend:D)


9 juni!
2009-06-09 / 11:42:29 / Allmänt

Godmorgon, godmorgon!! Har nyss vaknat och det känns som om jag sprang 14mil igår, jag orkar inte hålla upp min kropp. Eller så beror det på att jag har gått upp i vikt från igår efter alla pankakor, haha! Vi hade nämligen pankakskalas här. Vi steket typ 20 pankakor, sen orkade vi inte mer, och åt max 3 var och sen höll vi  på att spy. Har smet och pankakor kvar så det blir pankakskalas idag igen. Okej, nu ska inte hela inlägget handla om pankakor!! Vi färgade utväxten på Angela också och det blev SKIT BRA, verkligen jätte fint. Hon har fortfarande lite utväxt kvar men den är mycket ljusare och smälter in i resten av håret. Själv föredrar jag när man har lite, lite utväxt, hatar när håret är helt nyfärgat.
Idag så måste jag till Solna och handla lite grejer inför i morgon (skolavslutning) och sen måste jag hem, välja vilka skor jag ska ha, ta dem jag inte ska ha och möta Anna och lämna dem, om hon ska låna några. Sen måste jag också köpa blommor eller något till Danne som tar studenten i morgon och jag ska hjälpa till på hans mottagning. På kvällen ska jag också övningsköra med morfar;)

4 juni!
2009-06-04 / 21:37:02 / Allmänt

Usch och fy vilket äckligt väder!! Var i skolan och hade det relativt slappt. Hade bara några lektioner bl.a. musik och svenska. Vår musikgrupp ska kanske uppträda på skolavslutningen och jag ska spela trummor med Elin, haha vad pinsamt det kan bli! Efter skolan åkte jag och mötte upp Anna och vi tog oss en runda på stan. Vi gick i alla affärer för att leta efter ett par jeanshorts till Anna men det lyckades vi inte hitta. Det finns fan inga normala jeanshorts. Jag handlade iaf lite, ett linne (från BIK BOK där det var halva priset på allt) och ett par lösogonfransar som jag tänkte prova.
I morgon ska jag och Anna åka flak med en 3:a från Östra, hoppas hoppas hoppas att det iaf inte regnar. Jag tyckte synd om alla som åkte flak idag men de verkade glada ändå och vem skulle inte vara det:D
Nu fick jag ett ryck och tänkte sy in mina svarta byxor! Dags att sy, tur att man är ledig i morgon! Wohoo!

(Ett knallrosa oversize linne, fast det syns inte vilken färg det är på bilden)



3 juni!
2009-06-03 / 15:27:24 / Allmänt

Hade sovmoorgon i morse, började 10 istället för 8:30 och det var väldigt skönt. Slutade vid  12:30 och det var ännu skönare. Efter skolan tänkte jag åka och träna men jag kände att jag var tvungen och åka hem och plugga till mitt föredrag istället. I Sumpan svängde jag bara inte på Stadsmisionen en snabbis och kom som vanligt ut med något, haha! Nu blir det till att läsa på om stress inför mitt föredrag, städa rummet skulle också behövas!

(En underbar kofta, 65kr)





(Ball oversize t-shirt, 40kr)

Grattis!
2009-06-02 / 07:05:00 / Allmänt

Idag fyller Oliver hela 17 år, wohoo!! Grattis på födelsedagen vännen! Hoppas du kommer att ha en underbar dag och att du får massa fina presenter:) Jag älskar dig<3


1 juni!
2009-06-01 / 21:32:04 / Allmänt

Oj, jag trodde aldrig att jag skulle gråta över en så töntig serie som "Momma's boys". Jag tycker att konceptet är så otroligt töntigt och urtjatat (med tanke på alla "The Bachelorette")men nu har jag fastnat. Alla är så himla gulliga och nu ikväll så höll jag på att dö! Jojo, verkar så jävla gullig. Okej, nu ska jag sluta prata om det för jag är nog den enda som tittar på det, haha. Och i morgon är det premiär för Paris Hiltons serie "My new BFF". Ännu mer patetiskt men jag måste ju bara titta. Har iofs sätt lite på det när det gick på MTV och det är verkligen helt patetiskt!! Kanske är jag lika patetisk!?;)

Det roliga är att Michelle är med i både Momma's boys och My new BFF! Desperat både efter bästis och pojkvänn, men jag gillar henn ändå, haha!:)

Momma's Boys






RSS 2.0