29 April!
2009-04-29 / 22:33:20 / Allmänt

Har nyss slängt i mig lite mat efter att ha kommit hem från jobbet. I morgon är det valborg, mysigt, och jag tror att det blir grillning på schemat. Vi får se:)
Hörs i morgon!!!

Trött!
2009-04-28 / 22:30:30 / Allmänt

Har gått från att ha varit as speedad till att ha blivit jätte seg. Nu vill jag bara lägga mig i sängen med min braiga bok. Har jobbat idag så det är därför jag är så trött. Och även fast jag bara har suttit på en stol i 4 timmar så är jag jätte trött i benen och har växtvärk, haha.
Sov gott!!


27 April!
2009-04-27 / 20:23:48 / Allmänt

Lång skoldag idag men det gick ändå förvånadsvärt fort. Vi hade en ganska lång håltimme under dagen och då satte vi oss, några tjejer från klassen + 2 från HP1B, vid vattnet. Efter skolan föjde jag med Tove till Hötorget för att hon skulle lämna in sin telefon på lagning. På tunnellbanan på väg hem sitter jag brevid en kille som lyssnar på musik och sjunger samtidigt. Det är inte som att han mumlade lite utan ibland tog han verkligen i som om han var jätte duktig. Jag skrattade så att jag grät samtidigt som jag försökte hålla minen ifall han skulle se mig. Jag väntade bara på att få en kamera i ansiktet och att någon skulle skrika på oss att vi var med i dold kameran eller något, haha. Och jag förstår inte hur Tove kunde hålla minen, fast hon var ju illa tvungen eftersom att hon satt mittemot killen. Roligt var det iaf, hahahaha!!!
I morgon ska jag till tandläkaren på "rådgivning" så det blir ingen skola för mig eftersom att jag inte hinner, skönt!!! Men jobb blir det senare på kvällen.
Kl 21:00 visar dem en film på 9:an som heter Firewall och den tänkte jag se. Jag tror att jag har sett den förut och jag har ett mínne av att den var bra.

(Blurr på Camilla ifall hon inte vill vara med)


Helgen!
2009-04-27 / 20:13:25 / Allmänt

Fredag:
Var i skolan och hade nationella i engelska. Började tidigare men fick också sluta tidigare. Åkte hem och hade inga planer för kvällen så jag stannade hemma och vi hade våran första grillkväll på altanen. 

 



Lördag:
Vaknade tidigt för att jag somnade före 11, haha!! Mötte Anna och vi åkte och solade vid Rösjön, skit skönt. Efter ett tag så åkte vi in till stan för att Anna skulle se om hon kunde hitta något att ha på sig tills kvällen, men hon hittade inget. Vi gick hem till henne och latade oss på balkongen med smoothies vilket ledde till att vi blev jätte sega. Vi ställde in planerna med tjejerna vilket var synd eftersom att dem verkade ha väldigt trevlig. Istället så gick vi och åt innan jag drog mig hemmåt. Det blev ganska tidigt eftersom att jag skulle jobba på söndagen-.-

(På väg till Rösjön)



(God thaimat som ser ut som äckliga maskar)



(Jag vet inte om Anna vill vara med på den här bilden!?)






Söndag: Jag jobbade hela dagen så jag missade det fina vädret, men det är alltid härligt att tjäna lite extra pengar.

Skolan!
2009-04-24 / 10:00:54 / Allmänt

Just nu sitter jag i skolan och väntar på att matsalen ska öppna. Vi har nyss skrivit nationella prov i engelska och det gick väll ganska bra. Jag trodde att det skulle vara mycket svårare än vad det var. Nu har vi håltimme fram tills klockan 11:20 och förhoppningsvis så får vi sluta vid 13 istället för 14 idag.
Jag hittade skit coola t-shirts från Forever21. Eller egentilgen vet jag inte om jag tyckter att själva t-shirtarna var så himla coola, det kanske är stilen jag tyckter är cool, eller tjejen?? Jag vet inte haha! Hela grejen tillsammans fastnade jag för iaf och jag skulle lätt kunna ha på mig dem!!








23 April!
2009-04-23 / 22:10:25 / Allmänt

Snart dags att gå och lägga sig, ska upp tidigt i morgon för att ha nationellaprov i engelska, annars hade jag inte börjat för ens kl 11:20, men men. Åker till pappa i morgon så det här blir sista inlägget innan helgen!! Vi hörs på måndag!!

Jag vill ha en ny frisyr!!
2009-04-23 / 20:31:57 / Allmänt

Fläta?

 

 

PUSS<3
2009-04-23 / 18:47:20 / Allmänt

Juste! Jag såg en rolig och väldigt söt sak utan för skolan igår, nämligen en puss ruta!!! Två stycken hittade jag en bit ifrån skolan. Jag vet inte VARFÖR dem har tryckt sånna rutor eller VEM som har gjort det, men gulliga var dem iaf!!

(Jag glömde ta en bild så jag snor en från; http://soeloe.devote.se/)




Top 10 från H&M!
2009-04-23 / 18:24:04 / Allmänt

Mina favoriter


    

 
 

 

 

 

 

 


 



23 April!
2009-04-23 / 17:22:30 / Allmänt

Idag började jag kl 13:45 så jag hade jättelång sovmorgon, sköööönt!!! Vi skulle gå på stadsvandring med klassen för det är så att vi läser boken "Snabba cash" i svenskan och då besökte vi vissa av dem platserna som nämns i boken tillsammans med en guide. När vi var klara med vår vandring så köpte jag och Tove varsin glass och satte oss i Kungsträdgården i solen och njöt, fast just då var det inte så mycket sol.
Snart dags för lite bodypump, härligt!!

(Stadsvandring! Nikita slank med nere i hörnet, haha!)




(Tove inne på Urban Outfitters)



(Kungsträdgården)


22 April!
2009-04-22 / 11:55:01 / Allmänt

Just nu sitter jag i skolan på Näthandeln. Jag sitter och letar efter ny digitalkamera som jag verkligen måste köpa eftersom att min mamma typ har haft sönder min gamla. Jag tror att jag slår till på en efter första lönen, haha fan vad najs! Ikväll är det första kvällen jag ska jobba och jag kommer inte att känna någon, för alla som var i min grupp jobbade typ igår, läskigt!!


(Den här var riktigt söt men lite för dyr men ändå inte jätte dyr)



(Också söt och lite billligare)



(Eller kanske en svart!?)


Top 10 från Lindex!
2009-04-21 / 21:04:38 / Allmänt


 
 
 
    

 
  
     
         
    
 
               
  

21 April!
2009-04-21 / 17:35:11 / Allmänt

Igår var det utbildning på jobbet och det gick jätte bra. Vi fick även prova på att ringa runt själva i lite mer än en timme, och jag lyckades sälja två saker, haha!
Idag var det vanlig skoldag och inget speciellt har hänt. Just nu övar jag lite till mitt idottsprov som jag ska ha i morgon men om ca en timme ska jag iväg och träna core.

Vällingby!
2009-04-19 / 21:10:39 / Allmänt

Jag och mamma var ju som sagt i Vällingby idag. Där hittade jag ett par chinos, en grå kofta och två par trosor. Lite grejer som man behöver. NU ska jag sätta mig och kolla på "Och så kom Polly".



















(Grejerna från igår)

 
 

19 April!
2009-04-19 / 11:55:05 / Allmänt

Godmorgon alla glada! Sista dagen på helgen och det känns inte så kul, men men det kommer fler helger som tur är!!
Nu ska jag och mamma iväg till Vällingby för att se om vi hittar något kuligt.


Forever 21!
2009-04-19 / 00:37:06 / Allmänt

Ja tack!



  

        

   

18 April!
2009-04-18 / 21:20:41 / Allmänt

Igårkväll så hamnade vi hos Angels pojkväns kompis, haha, i Backlura eller Hässelby Villastad, jag vet inte riktigt vad de tillhörde. När vi kom dit så var Angela väldigt full så hon Matte, Beck och Jessica drog efter typ en timme, och där satt jag och Anna utan att  känna någon, men vi lärde oss snabbt känna allt möjligt trevligt folk. Vi drog strax efter kl 12 men då missade vi precis bussen så det tog ett tag för oss att komma till Barkaby. På bussen träffade vi en av tjejerna som hade varit på festen, Elin hette hon och hon var en av dem gulligaste tjejerna jag någonsin träffat, och jag var helt uppe i att snacka med henne och Anna så när jag skulle gå av bussen så glömde jag såklart min väska på bussen. Vi hittar en annan buss som ropar till den bussen vi satt på och busschaffören säger att jag ska möta honom i Jakobsberg. Eftersom att vi precis hade missat pendeln så får vi sitta i Barkaby och vänta i 30min. Anna åker hem och jag blir ju tvungen att möta busschaffören. Jag fick iaf tillbaks min väska och kom hem tryggt kl halv 3, haha bra Evelina!!

Idag var jag och mamma nere i Sumpan och handlade. Både jag och mamma hittade lite grejer på Stadsmissionen. I morgon ska vi till Vällingby för att fortsätta leta lite efter kläder.


(Idag!)




Spångamackan med tjejerna i onsdags:)

 
 

14 April!
2009-04-14 / 21:00:54 / Allmänt

Helgen i korthet:
Fredags; Var bara hemma och tog det lugnt.
Lördags; Åkte ner till landet och solade i det fina vädret.
Söndag; Hem från landet och bio med Oliver. Vi såg "Män som hatar kvinnor" och jag tyckte faktiskt att den var väldigt bra. Påminner väll lite om alla Wallander och Beck filmer men jag måste nog säga att den här var ganska mycket bättre än dem.
Måndag; Träffade Li en sanbbis och var hemma och pluggade.
Alltså har jag inte gjort något speciellt i påsk, haha!

Och vad har jag gjort idag då?
Första skoldagen var det ju idag och jag hade faktiskt inte alls så svårt att gå upp. Vaknade med panik för att jag trodde att jag hade försovit mig men det hade jag som tur inte. Skoldagen var helt okej. Vi fick tllbaks vårat SO prov och det fick jag VG+ på så det var kul. Sen fick vi också sluta tidigare från engelskan för att vi håller på med Speaking test och idag var det inte min tur.
Efter skolan så åkte jag hem till Anna och sen åkte vi till S:t Eriksplan för att gå på ett informationsmöte på ett telefonförsäljningsbolag som heter Talking People. Efter mötet hade vi även varsin interjuv och både jag och Anna fick jobbet, men jag vet inte hur det gick för dem andra. Men jag är iaf SKIT GLAD för det. As kul att jag och Anna jobbar på samma ställe också!!!! Jag har alltid varit lite skeptisk till att jobba som telefonförsäljare men jag har ändrat min uppfattning, det låter faktiskt bra.
Nu ska jag kolla på Desperate Housewives!!

Åhhhh!
2009-04-10 / 17:54:49 / Allmänt

Jag har totalt vänt på dygnet. Jag kan inte sova på kvällarna och kan absolut inte gå upp på morgonen. NU ska jag gå ut för första gången på hela dagen så jag missade ju såklart det fina vädret. Jag hoppas att det blir fint väder i helgen för då kan jag ta igen det på landet. Jag har iaf gjort bra saker på dagen bl.a sökt massa jobb och tvättat. Pluggat har jag inte hunnit med än med det få bli lite senare. Nu blir det iaf en riktigt lång promenad med Pluppis!!!


Mysig kväll!
2009-04-09 / 23:19:35 / Allmänt

Jag har precis kommit hem efter att ha varit på en liten picknick med två av mina favorit tjejer, Angela och Beck. Det var sjukt länge sen vi umgicks tillsammans och med dem har man alltid lika roligt! Vi satte oss på en stor brygga vid bälstaån med massa filtar, värmeljus, musik och godis. Tack för en trevlig kväll tjejer!<3

 



Sååå roligt!
2009-04-09 / 01:10:41 / Allmänt

Satt och kollade på Hjälp, säsong 1, på TV för ett tag sen och jag måste ju bara få säga att det är så himla roligt. Jag sitter verkligen och garvar hela programmet ut. Första säsongen var mycket bättre an den som går nu. Har samtidigt smaskat i mig en del av mitt påskägg så nu är jag jätte mätt.
Dags att sova, GOD NATT!!


8 April!
2009-04-08 / 19:49:00 / Allmänt

Oj, det var mycket jag och mamma gjorde. Vi var och handlade, KUL! Mycket mer än så han vi inte men vi ska ha myskväll hemma istället med påskägg och god mat, tacopaj, MUMS!! Sprang in en sväng på stadsmisionen och där hittade jag ett skärp och en topp som jag kan visa lite senare.
Ha en bra kväll allihopa!!


8 April!
2009-04-08 / 13:51:35 / Allmänt

Vad händer idag då? Jaa, det vet jag inte riktigt än. Oliver brosa ringde förut och frågade om jag ville hänga med på laserdome, eller vad det nu var!? Och jag hade jätte gärna gjort det (för jag ÄLSKAR sånna där grejer) om dem hade ringt lite tidigare för jag var aldeles nyvaken då, plus att mamma har planer om att vi ska göra något. Om det blir bio eller något annat har vi inte bestämt än. Vi får se.

Pratade med Anna igår och vi har planer om att kanske, kanske, kanske, kanske, kanske åka till Thailand tillsammans. Dem har nämligen ett hus där nere som vi kan bo i, inte helt själv då men med Annas mamma och pappa. Jag pratatde lite med mamma om det igår och hon lät inte helt omöjlig att övertala, hehe. Fatta vad najs, tre veckor i THAILAND! Då gäller det att spara pengar så att jag kan följa med!!!!
Nej, nu är det dags att äta lite frukost, haha!!!!


7 April!
2009-04-07 / 16:23:06 / Allmänt

Idag vågde jag mig faktiskt på att för första gången sy in ett par halvt utsvängda jeans till stuprörsjeans och det gick faktiskt jätte bra. Li visade mig ett videoklipp där en tjej berättade hur man skulle nåla och sen var det bara att sy. Det är inte ens mina byxor men jag frågade faktiskt Rebecka först om jag fick sy in dem och det fick jag för hon använder dem ändå aldrig. Tack vännen!!!

En liten förklaring om hur jag gjorde:

Man vänder byxorna ut och in och sätter sedan på sig dem. Sen nålar man precis vid benet., ju närmare benet man nålar ju tajtare blir dem. Man ska tänka på att man inte nålar för tajt vid ankeln så att man får på och av sig dem, men det märker man ju när man tar av dem. Du kan ju självklart vända ut och in på byxorna och prova dem så att det känns och ser bra ut. Det kan också vara bra att tänka på vart man slutar att nåla på båda benen så att man slutar på ungefär samma ställe. Jag slutade straxt ovanför knäna eftersom att byxorna var lite lösa där också. Man kan ju självklart sluta vart man vill men det är som sagt viktigt att tänka på att man slutar på samma ställe på båda benen. Sen är det bara att sy efter nålarna. Jag sydde två gånger raksöm och en sicksack för att vara säker på att det ska hålla. Så nu hoppas jag  bara att det inte spricker upp, hehe!


(Färdignålade och dags att sy)




FÖRE


EFTER





Lindex!
2009-04-07 / 00:11:48 / Allmänt

Söta grejer från Lindex






Mätt och belåten!
2009-04-06 / 22:58:17 / Allmänt

Har precis ätit middag. Det blev lax med spenat och rivna morötter, super gott. Har suttit och kollat på Ballar av stål medans jag åt och gud vad dem är pinsamma, men det är ju så himla roligt.
Träningen gick bra och idag så la jag på några kilon här och där och det kändes kan jag tala om. Har ont i rumpan, armar och lår redan nu så jag kan bara tänka mig hur det kommer att kännas i morgon, härligt!! Jag kunde inte fixa gymkort idag utan då måste jag prata med kassansvarig eftersom att jag redan har ett kort, och hon skulle vara där på onsdag kl 12. Hoppas det går att lösa. Jag får väll i värsta fall vänta tills den 27 april då mitt nuvarande kort går ut.
Jag ska nog gå och lägga mig och läsa min svenska bok snart, Snabba Cash. Men först måste jag städa klart i mitt rum för just nu kan jag inte ens lägga mig i min säng eftersom att den är täckt av grejer-.-


(Nu ska jag mysa med min lilla prinsessa, GOD NATT!!)



(BEBIS!)

6 April!
2009-04-06 / 18:24:10 / Allmänt

Idag har det varit storstädning hemma hos oss. Har i princip rivit ut hela mitt rum, så städat vet jag inte om det har blivit men det är på gång, haha. Har hunnit varit ute en stund också. Jag och mamma tog oss en promenad till Sumpan med NIkita och köpte varsin glass, årets första (tror jag). Satt ute i morse också och då fick jag till och med en rand på magen, snacka om att solen är stark.
Nu ska jag åka och träna tänkte jag. När jag ändå är där så ska jag även försöka fixa så att jag kan få träna på gymmet med mitt kort. Bajsungen Angela svarar inte så jag får nog träna själv!!!!


(Jag har inga roliga bilder att visa så jag slänger in några på vårt härliga Sundbyberg, haha!!)




Dålig uppdatering!
2009-04-05 / 22:07:02 / Allmänt

Kom hem för en stund sen efter att ha varit hemma hos min fina Li. Vi han inte ses så länge men det är alltid trevligt att bara umgås. Jag tycker nästan bäst om de tillfällena då man bara ses utan att ha massa planer. Vi käkade iaf mat och kollade en stund på Slumdog millionaire, av det jag såg så tyckte jag att den var skit bra. Vi ska se klart den någon annan dag.
Jag hittar inte min sladd till mobilen och jag orkar inte leta så jag snor en bild av Li, hihi!


(Vi försökte oss på en ganska nyttig och enkel middag)

2 April!
2009-04-02 / 14:53:03 / Allmänt

Har ingen dator hos varken mamma eller pappa just nu så därför kan jag inte skriva något..........

RSS 2.0