Krig!
2008-11-25 / 20:39:01 / Allmänt

Har precis kommit hem och ska äta snart!
Idag var det "krig" i min skola. Killarna, särskillt de i min klass, har insett att det där med snöbollar är jävligt kul. Så hela rättskunskapslektionen bestod av att "kriga" mot IV- klassen.
När vi tjejer var på väg till tunnebanan så gick vi samtidigt som några killar från våran klass och självklart ska dem börja kasta på oss som protisterad högt. Jag ska precis vrida på huvudet för att se om det kommer någon snöboll och självklart träffar en rakt i mitt ansikte och i ena ögat. Jag blir så jävla trött-.- Ibland undrar man ju om dem någon gång kommer att växa upp. Visst är det okej att vara lite omogen ibland, det kan väll alla vara;), men nånstans går gränsen.
Var bara tvungen att ta några kort för att de såg väldigt roliga ut;)



Resten av dagen spenderades i alla fall med Angela. Jag mötte upp henne i Vällingby och hon handlade massa fina saker:) Sedan satte vi oss i Vällingehuset med våran yoghurt och risifrutti;)



Utanför hade dem gjort en jättesöt skridskobana där småbarnen åkte.

Hos mormor och morfar!
2008-11-23 / 20:30:48 / Allmänt

Har hasat mig ner till mormor och morfar för att låna deras dator efter som våran är trasig. Passar ju perfekt att dem är på Kanarieöna just nu.
Igår var jag och Anna i Solna C och kikade på lite grejer. Hittade ett par skit snygga svarta byxor och en jätte fin tröja/tunika på Veromoda, dem ska jag önska mig av mamma:) Efter Solna hade vi tänkt att dra iväg någon stans men vi kände att vi inte riktigt orkade så vi stannade hemma istället. Vi köpte pepparkakor, godis och hyrde en film, All the boys love Mandy Lane. Den var helt sjuk och hade inte ens någon handling, se den inte.
Idag blev också en riktigt SEEEG dag. Dagen spenderades i soffan med ännu mera film;) Vi gick ut en gång och då hade vi planerat att vi skulle gå en riktigt lång promenad men det var så JÄ****A kallt så det blev en kortis istället.
Lägger upp lite bilder senare.

ÅÅÅ!
2008-11-22 / 18:26:33 / Allmänt

Datorn har pajat hos mamma så därför kan jag inte blogga:/

PANIK!
2008-11-20 / 22:31:38 / Allmänt

Har lite smått panik, he...he. Sitter och sliter som en gris med min bokanalys som ska vara klar om en och en halvtimme, just nu är det en enda röra med text. Varför jag bloggar mitt upp i allt det vet jag inte, antar att jag behöver paus. Men nu återgår jag till arbetet. Hörs senare!

"Andra" snön har kommit!
2008-11-19 / 22:24:38 / Allmänt

Nu har andra snön kommit och det är så mysigt. Jag älskar snö! När det ändå är kallt och mörkt så kan det ju lika gärna komma lite snö, då blir det ju så mycket mysigare. Det knarrade till och med under mina skor när jag gick hem. Nu får vi bara se hur länge det håller i sig, antar att det är borta när jag vaknar i morgon.

Så här ser det ute på dagisgåden.




Fast visst längtar man lite till sommaren när man ser dem här bilderna som jag hittade på morfars dator.
Tjocka släkten:P

Moster och kusin

Mormor och kusin


Ledig!
2008-11-19 / 14:21:18 / Allmänt

Idag är jag ledig, eller inte helt ledig igentligen men nästa. Har ingen matte på morgonen och fick skippa idrotten mot att jag tränar ett pass under min fritid. Det jag missar är en halvtimmes handledartid men det är inget jag orkar gå på, känns inte viktigt heller. Istället har jag legat hemma och läst min bok och nu har jag bara 80 sidor kvar:) Ska försöka hinna påbörja bokanalysen ikväll efter att jag varit och ätit familjemiddag hos mormor och mofar, trevligt;)

Igår var det lugnt i skolan, ganka segt men vi tog oss igenom dagen. Hade prov på morgonen och det kändes helt okej, ett G borde jag iaf få.

Tove uppskattade inte Rättskunskapen.

Och det gjorde inte jag heller.

Hon fördrog mobilen framför juridiska problem.

Under engelska lektionen satte vi oss i cafeteerian för att "läsa".


Efter skolan drog jag iväg för att träna spinning. Efter 15 minuter under varje spinningpass tänker jag alltid; VAD I HELVET HAR JAG GETT MIG IN PÅ!?!?! Det är så sjukt jobbigt! Jag är altid på väg att ge upp men brevid mig har jag 40- 50åriga kärringar och gubbars som cyklar fortare än mig så jag känner mig tvingad att ta i lite till, kan dem kan väll för fan jag också. Och efteråt känns det alltid lika bra:) Ska försöka gå på spinning lite oftare så att jag får bättre kondition, just nu ligger den nog ungefär på samma nivå som en rökande 80årings.

Vinn en ny mobiltelefon du också!
2008-11-16 / 16:09:29 / Allmänt

Har lagt skolböckern åt sidan ett tag, kan inte koncentrera mig hur länge som helst. Var inne på en blogg och läste om en tävling på supergratis.se där kan man nu vinna bla en mobil från LG. Jag blev medlem och ska nu försöka vinna den där telefonen:) Bli medlem du också, det är helt gratis och för övrigt kan man samla poäng för att få bla presentkort. Bli medlem: Supergratis.se
Nej, nu ska jag ta och dyka ner  böckerna en stund till.
LGLGLG röd


Godmorgon!
2008-11-16 / 12:29:20 / Allmänt

Har redan hunnit varit ute och övningskört med morfar:) Jag blir bättre och bättre för varje gång och det är faktiskt riktigt kul!
Nu ska jag sätta mig med mina skolböcker och plugga:/
I de här boken har jag prov på två kapitel på tisdag.

Den har boken har jag som mål att läsa ut idag, har halva kvar. Bokanaylsen ska vara klar på torsdag.

Och tillslut så har vi SO- boken där ska jag läsa nåra sidor för att vara förberedd för vårt projektarbete som startar i morgon, vi ska skap en demokrati.
Hade gärna följt med Li och Deniz på Olivers hockeymatch men som Li sa; skolan går före;P

Födelsedag!
2008-11-15 / 22:09:32 / Allmänt

I dag är det min käraste väns födelsedag! Hon fyller hela 16 år:) Det firades med trevligt sällskap; Emelie, Max, Markus och så klart födelsedagsbarnet Angela. Vi åt middag hemma hos henne och sjöng sing star, hon hade också en frågetävling o sig själv och jag kom fyra av 7 personer, efter en utslagsfråga mot Emelie. Gansk bra med tanke på att hennes syrra kom sist:P
Så gumman, jag vill bara tacka för en otroligt trevlig kväll, JAG ÄLSKAR DIG VÄNNEN!<3
(bilder kommer senare)

Första inlägget!
2008-11-14 / 19:36:27 / Allmänt

Hej allihopa!
Här är min nya blogg som jag hoppas att ni kommer att läsa!

Nu sitter jag  hemma hos Beck i hennes säng med Angela, vi har det jätte mysigt:) Vi har käkat varma mackor och druckit julmust, samtidigt som vi firade Becksons födelsedag:D 16år pluttis! Hon har fått en skit snygg mobil, en ROSA Samsung Touchwiz! Snart ska jag lämna mina gullungar och dra vidare för att träffa Oliver, Li coch Deniz:)
Angela!


Rebecka!

Välkommen till min nya blogg!
2008-11-14 / 19:25:37 / Allmänt


RSS 2.0