Grinda!
2010-07-23 / 22:06:00 / Allmänt

Tänkte berätta lite om hur vi hade det på Grinda. Vi hade det jätte mysigt, verkligen, som vi alltid har;) Några problem stötte vi dock på. Vi hade ju handlat massa mat som bestdo av korv, korv och kött, allt skulle vi grilla på plats. Vi skippade engångsgrillar eftersom att vi visste att det var eldningsförbud så vi tänkte använda de fasta eldstäderna på ön. Danne (Olivers brorsa) med flera åkte ut några timmar före oss och ringer sen vid elva, samma dag som vi ska ut, och säger att det är totalt eldningsförbud. Jag letar despreat upp vårt stromkök och vi får lämna lite mat hemma. Vi levde seriöst på korv där borta, haha! Som jag sa förut så åkte ju vi tjejer ner lite tidigare för att vi skulle sätta upp tälten. Vi lägger oss vid Danne och dem andra och precis när vi kommer fram ringer Oliver och säger att dem kommer missa båten, den sista båten som jag flera gången sa åt dem att inte missa just för att det var den sista. Duktiga som killarna är så kutar dem med all sin packning till båten, som redan börjat packa ihop för att åka, och Lucas lyckas tillslut övertala dem på båten om att få gå ombord. Tyvärr så åkte Danne, Jonas och resten av gänget hem redan på lördag kväll för dem var så himla hungriga, haha. Men vi stod ut och åt våran korv. Trots regn, halvdålig mat och ett gäng araber som skapade lägereld och dansade och sjöng precis utanför vårt tält hade vi humöret uppe. Sista natten sov alla tillsamans i våra förtält som vi hade ställt mot varandra.
På söndagen när båten anlände till Sthlm åkte alla tillsammans hem till Oliver för att avsluta med en mysig grillkväll. Alla var så sjukt hungriga på riktig mat och vi fick äntligen grilla våra flintastekar som vi hade tänkt ha med till Grinda. Sen körde vi 5 spalter och det var skit kul! Jag och Oliver som var skiiit otaggad på det vann båda gångerna, JEEEGA!!







Dem tre första bilderna är Angelas. Jag måste verkligen köpa en kamera!!
























Känns som höst!
2010-07-23 / 21:27:19 / Allmänt

Idag var ingen vanlig dag, idag var en dag som bestod av moln och kyl. Vart tog sommaren vägen??? Hoppas den kommer tillbaks snart igen, dock kan det behövas lite regn. Nu beter jag mig som en typisk svensk, pratar om vädret, men jag släpper det och berättar om min dag idag istället. Vaknade i mammas säng, kände mig lite ensam igår natt när jag vaknade på soffan så jag klämde mig ner mellan mor och hund, och var riktigt trött. Jag hade gärna sovit hela dagen om det inte hade varit för att jag skulle träffa Tove, Becka och Kristina. Vi möttes upp i Slussen och promenerade genom Gamla stan bort mot Östermalm där Tove och Kristina åt lunch. Resten av dagen spenderade vi genom att titta i affärer. Jag har verkligen saknat att umgås med dem tjejerna. Har inte träffat Tove sen skolavslutningen tror jag. Dem fick mig faktiskt att längta lite tills att skolan börjar, är sjuuukt taggad inför praktiken. Fick med mig en kjol från Gina Tricot som jag har velat ha ända sedan jag såg den på en tjej i början av sommaren. Dock kostade den 349kr och jag tyckte den var lite ovärt det. Men så idag hittade jag den för 99kr och då var jag ju bara tvungen att köpa den:D
Var med Anna lite också för hon kom hit för att gå igenom min garderob. Hon och Sara ska ut ikväll men jag ska spendera min kväll med mamma och film, en film jag försöker hänga med i nu så ni får ursäkta eventuella stavfel.







Nya kjolen!






Grinda!
2010-07-16 / 14:02:49 / Allmänt

Sitter och lyssnar på Emninems låt Not afraid, riktigt bra tycker jag, men snart ska jag gå till bussen med all min packning och det är inte lite. Vi ska till Grinda för lite tältning, stannar tills på söndag. Jag, Anna och Angela åker i föväg och senare kommer Oliver, Jonte och Lucas. Jag tror det kommer bli riktigt, riktigt bra!!!!!:D






RSS 2.0