Äckligt snygg!
2010-01-27 / 18:44:26 / Allmänt

Sitter och pluggar just nu och jag skulle vilja säga att jag är ganska duktig. Har svarat på 19 frågor som handlar om inköp, håller på att förbereda mig inför provet nästa onsdag. Skoldagen idag var väldigt seg och jag har varit jätte trött hela dagen. Men roligt har vi haft också, skrattat väldigt mycket och det kan haft lite med övertrötthet att göra. Igår skrattade vi så mycket att vi grät på en lektion, tjejerna är så roliga. Snart blir det löpbandet!

Snygg som f-a-n! Skull dock velat att armarna var i mocka också.


Detox!
2010-01-24 / 20:31:42 / Allmänt

Nu har jag bestämt mig för att köra en liten socker detox. Under två veckor får jag inte äta något godis eller liknande, med start i morgon. Jag har klarat mig förut i ett helt år så jag vet att jag kommer klara av två veckor. Det kommer vara jätte jobbigt men två veckor är inte så lång tid.
Jag vill bli av med mitt sug, det där suget som kommer på kvällen efter middagen då man går och rotar i skafferiet och kylen, och självklart hittar man något onyttigt att tilfredställa sig med. Men nu är det slut! Om två veckor ska jag kunna skriva här, utan dåligt samvete, att jag inte har ätit något av följande under de här två veckor.

* Godis
* Chips, popcorn, ostbågar mm.
* Fikabröd; kakor, bullar etc.
* Läsk
* Glass
* Naturgodis (undantag nötter)

Nu kör vi:)


Söndag!
2010-01-24 / 19:45:36 / Allmänt

Nu har jag varit vaken i 32h och 40min och ändå är jag inte speciellt trött. Det gick bra igår och tiden gick väldigt fort. Det vi gjorde var att vi satt i en barack och så var det 4 lastbilar vi skulle ha koll på och när varje lastbil kom skulle vi stämpla på en lapp vilken tid och datum. Nu sitter jag och äter vindruvor och tänkte väll kolla på PH eller något.

Det här skulle jag gärna ha på mig i morgon.
Kofta: DONNA KAREN
Halsband: MONICA VINADER
Jeans: VICTORIA BECKHAM
Väska: MULBERRY
Skor: NELLY.SE
Mössa: WOOL AND THE GANG


Pizza och PH!
2010-01-23 / 19:29:45 / Allmänt

45 minuter på löpbandet blev det. Nu ska jag äta pizza och kolla på Paradise Hotel. Efter det ska jag åka till Anna och sen ska vi iväg och jobba faktiskt. Vi ska jobba åt hennes morbror och vi ska sitta och räkna lastbilar, haha. Får berätta mer sen. Kl tio ikväll börjar vi och vid åtta/ tio någon gång i morgon bitti slutar vi. Jag har laddat upp med en chokladkaka och lite energidrycker så att vi inte somnar. Har med mig massa tidnigar och en bärbar DVD ifall vi får tråkigt.

Träning!
2010-01-23 / 16:21:16 / Allmänt

Dags att röra lite på sig. Jag tänkte gå en stund på löpbandet, kanske 30- 45 min. Vet inte hur länge jag orkar eftersom att det är så sjuuuukt tråkigt. Kanske gymmar lite sen också.

    


Collage!
2010-01-23 / 16:08:47 / Allmänt

Om jag skulle ut ikväll skulle jag gärna se ut så här. Det måste vara dem snyggaste skinnbyxorna NÅGONSIN. Tyvärr kostar dem 8200kr. Om jag blir rik ska jag köpa dem där byxorna. Allt är från Net- a- porter.

Topp: WOLLOW
Leggings: HELMUT LANG
Väska: ALEXANDER MCQUEEN
Skor: CHRISTIAN LOUBOUTIN


Ingen bio!
2010-01-23 / 02:12:37 / Allmänt

Det blev ingen bio ikväll men det var mysigt ändå. Var hemma hos Oliver och vi tittade på Änglar och Demoner. Nu tänkte jag titta på en film på Voddler, vi får se hur länge jag orkar. I morgon ska jag upp och plugga sen på kvällen ska jag nog vara med Anna och det blir antingen bio eller utgång tror jag:)


Fredag kväll!
2010-01-22 / 19:22:40 / Allmänt

Sitte roch väntar på att Oliver ska ringa. Vi tänkte kanske hitta på något men jag vet inte vad. Är dock väldigt, väldigt sugen på bio (Snabba cash) men vi får se.


Nu har jag bytt ut det röda mot svart.


Black!
2010-01-22 / 17:20:48 / Allmänt

Sitter och väntar på att mina naglar ska torka och medan dem gör det tänkte jag spela lite tetris. Efter det tänkte jag väll försöka plugga lite, vara lite duktig.


Tv dags!
2010-01-20 / 21:03:28 / Allmänt

Anna och jag var och simmade efter skolan i Vällingby. 50 längder simmade vi och det tycker jag var väldigt duktigt. Nu har jag precis ätit upp min soppa och nu tänkte jag flytta mig från datorn till soffan.
I morgonbitti ska vi vara på Eriksdalsbadet och ha livräddnig. Wish me good luck!

?
2010-01-19 / 23:06:44 / Allmänt

Sen när slutade vi vara trevliga mot varandra?

Hurtbullen!
2010-01-18 / 21:46:26 / Allmänt

Nu har jag precis kommit hem efter att ha varit och tränat. Det känns rejält kan jag tala om. Har inte varit på body pump på över en månad, eller tränat över huvudtaget, så nu är jag så trött i armar och ben att jag inte ens orkar hålla mobilen mot örat eller gå ner för trappor, haha.

Vet ni vad jag hittade när jag googlade lite på Mulberry? Att dem samarbetar med Apple och har designat datorfodral och väskor annpassade för att rymma t.ex. en McBook.

Tänk om den hade funnits i brunt!




Den här är ju för underbar! Jag och Anna försökte hitta en kopia i Thailand men det gick inge vidare. Tror ni inte att TRE personer så planet hem hade en sånn väska bara för det, fake eller inte det vet jag ej. En tant bad mig lyfta ner henes och då hade jag bara lust att ta den och hoppa ut genom planet (skämt åsido) Men jag vill väldigt gärna ha en.









En promenad senare...
2010-01-17 / 18:52:25 / Allmänt

Nu har jag och Nikita varit ute och gått i en timme. Det kändes skönt att röra lite på sig. Nu tänkte jag sätta mig framför TV:n och sätta mina fötter i ett fotbad.



Missa INTE Johan Falk ikväll, riktigt bra tycker jag. Alla förutom 5:an, vi såg alla i Thailand. Snygga Joel Kinnaman är ju med också;)


Jag lever!
2010-01-17 / 17:18:13 / Allmänt

Jag lever och jag är hemma nu. Vi landade på Arlanda i torsdags kl halv fem. Har fortfarande lite problem med tidsskillnaden, blir jätte trött tidigt och är ganska pigg vid typ 7. Det är väll iofs skönt om det fortsätter så nu när skolan börjar (för min del) men sån tur kommer jag nog inte ha. I morgon börjar alltså skolan vilket känns jätte segt. Visst ska det bli kul att träffa alla men resten är inte kul någonstans.
I fredags var jag och satte in min tandställning, eller en del av den iaf. Har bara fått "plupparna" på alla framtänder och på tisdag ska jag sätte in "tråden", vet inte vad man ska kalla allt. Gruvar mig lite för det eftersom att jag redan har ont för att dem har tryck ner några grejer mellan vissa tänder så att dem sen kan fästa fast allt. När dem spänner tråden kommer det göra betydligt mycket mer ont än vad det gör nu.
Nu funderar jag på om jag ska gå ut och ta en promenad. Har dock inga bra skor men jag kanske kan leta fram några.


Hur kan man inte längta tillbaks?


RSS 2.0