Kanske dags att köpa en kamera!?
2010-10-26 / 20:26:47 / Allmänt

Jag funderar faktiskt på att slå till och köpa en digitalkamera! Min förra gick ju sönder samma dag som vi åkte till Turkiet i våras, typiskt. Pengarna från försäljningen är ju ett bra tillskott.

Kanske den här Avant DC1236



Eat Cupcakes UF!
2010-10-26 / 19:36:31 / Allmänt

Idag kom den dagen vi slitit så hårt för att nå fram till. Idag var det nämligen dags för vår försäljning av våra cupcakes i skolan. Som vi har slitit för att få dem goda och fina, för att inte tala om hur många timmar vi lagt ner dem senaste dygnen. Vi är helt slut. Men det har varit så värt det och det har varit så himla roligt. Jag har fått jobbat med dem finaste tjejerna och vi har både skrattat och lidit tillsammans. Jag är så glad att jag har er som lyser upp min vardag. 450kr fick var och en av oss rakt ner i fickan, inte illa det inte.
Nu tar vi en kort paus, men bara en väldigt kort, från bakandet men den 23 nov ska vi ha bakat 50 nya cupcakes. Det är till en beställning som vi fick idag, kul!!!









Måste bara flika in....
2010-10-13 / 21:20:08 / Allmänt

Måste bara flika in en lite kommentar om matchen igår. Var hemma hos Jonte och såg den med massa folk men det var ju inget värt att lägga ner tid på! Hur dåligt spelade inte Sverige igår? Eller man kanske ska fråga sig: Hur grymma var inte Holland? Fast jag vill inte ge cred till Holland så vi säger att Sverige var dåliga istället, haha! Jaja, bättre lycka nästa gång helt enkelt.


Dansa salsa med mig!
2010-10-13 / 21:06:09 / Allmänt

Idag på idrotten dansade vi salsa med två sycken från Let's dance, Helena och Tobias. Det var skit kul, verkligen! Skulle lätt kunna tänkta mig att börja på det. Har suttit hela kvällen och lekt lite med en systemkamera som jag och Tove har lånat till vårt projektarbet. Tycker jag har ganska bra koll på hur den fungerar nu faktistk.
I morgon har vi bara en lektion :D :D idrott! Sen ska vi hem till Tove och baka cupcakes. Inte lång tid kvar nu tills vi ska stå och sälja i skolan, så öva öva öva är det som står på schemat.

Snabbt snabbt!
2010-10-07 / 07:13:45 / Allmänt

Godmorgon! Känner mig lite lagomt grusig i ögonen men är i övrigt på ett bra humör. Snart fredag så vi håller ut! Börjar dagen med lite idrott så det är den jag ska bege mig till nu. Ha en bra dag!


Mormor bakar!
2010-10-05 / 20:06:04 / Allmänt

Nu är jag hemma hos min bästaste bästaste mormor och hon står så gulligt i köket och bakar. Vi ska fika och se på DP, myyyyys! :D










RSS 2.0