Dagens dag och outfit!
2010-09-30 / 20:17:15 / Allmänt

Skön skoldag idag! Vi hade bara idrott och sen fick vi sluta vilket var runt halv tio. Jag, Becka och Tove köpte lunch och sen åkte vi hem till Tove för att äta och baka cupcakes. Vi har startat ett cupcakesföretag som vårt UF- företag, så vi skulle fixa och öva lite. Tyvärr får vi inte riktigt till det som vi vill men vi tror att vi har kommit på en lösning nu så det är bara att fortsätta jobba för att bli proffs, haha! Efter att ha varit hos Tove åkte jag för att fixa ett gymkort här i Sumpan och jag tänkte samtidigt träna. Tyvärr var man tvungen att ha med sitt CSN-kort (!?!?!) för att kunna få studentrabatten så det gick ju inte eftersom att mitt var hemma. Gick hem, somnade i min säng och orkade inte gå ner igen, haha! Men om jag hinner ska jag fixa det i morgon.
Redan fredag i morgon, GALET GALET!!!!!! YES!






 


Studiebesök!
2010-09-28 / 22:47:10 / Allmänt

Även i morgon ska vi gå på ett studiebesök. Nu ska vi besöka Handelsanställdas riksförbund, hela dagen. Vad det är vet jag inte riktigt men det får jag reda på i morgon. Efter det ska jag hämta mina kusiner och sen vara barnvakt åt dem. Kl sex kommer min moster och hennes man hem och då ska vi göra något på stan. Jag vet inget mer än att det är något jag aldrig har gjort förutoch det kommer enligt dem bli en tänkvärd kväll, hmm spännande!
God natt, i morgon SKA jag inte försova mig!

Jag ska drömma om sommarna för jag saknar den så jävla, fucking, satans mycket. Sommaren 2010 var grym!!














Mera grejer!
2010-09-28 / 22:28:36 / Allmänt

Passar på att lägga upp det jag köpte i fredags också.
Även här saknas några grejer men det kommer.

Tröja Gina Tricot 249:-





Blus Gina Tricot 249:-



Ring H&M 29.50:-



Örhängen Ur & Penn 25:-



Stövlar Skopunkten 399:-



"Uggs" Skopunkten 249:-



Smågrejer


I'm a shopaholic!
2010-09-28 / 22:14:40 / Allmänt

Försov mig som vanligt i morse. Denna gång var det omöjligt att hinna i tid så jag missade vårt studiebesök på SCB. Åkte till skolan och skrev prov sen drog jag, Becka och Tove in till stan. Dödade lite tid innan jag skulle till tandläkaren kl fyra. Lyckades slösa massor av pengar, igen. Är jag förvånad? NEJ! Men jag fick med mig massa fint hem och vissa saker var faktiskt på rea. Nu har jag dock satt köpstopp på mig själv, iaf när det gäller kläder och skor.
Sämsta bilderna men vi kör ändå!
PS märks det att jag gillar puderrosa? haha!

Topp från Scala (av alla ställen) 149:- rea





Topp H&M 100:- rea





Linne H&M 50:- rea





Sen köpte jag lite fler grejer men dem visar jag en annan dag. Det blev så mörkt och min mobil fotar inge bra i mörker så dem bilderna blev ännu värre.



Lista!
2010-09-21 / 17:37:00 / Allmänt

Fy vad stockholm bjuder på äckligt väder idag. Tjejerna skrattade åt mig när jag kom i morse med mitt paraply. Ni skulle sett hur det såg ut, haha, hängde och spretade åt alla håll. Det får faktiskt åka i soporna nu. Jag sitter och överväger om jag ska ut på en springrunda eller inte. Vill och måste men jag är lite för trött för att gå med på det frivilligt, iaf just nu. Kanske om jag får ligga en liten stund till i sängen:)
Sen har måste jag och mamma få ordning på de grejer som ska säljas på loppisen på söndag och så måste jag plugga ergonomi, prov i morgon!!


Röstning på G!
2010-09-19 / 18:27:41 / Allmänt

Nu ska jag och mamma kila iväg för att rösta och handla. Snacka om att vara ute i god tid, NOT!! Typiskt min familj. Denna söndag har bestått av att plugga (inte för att jag fick så mycket gjort men men....) och dela ut min reklam, så det finns inte så mycket att säga om den.
Som sagt dags att gå och rösta! Tycker det är viktigt trots att jag inte är intresserad av politik och trots att jag tror att jag ska rösta blankt. Gå och rösta nu alla som inte har gjort det!


Höstkläder!
2010-09-12 / 20:42:07 / Allmänt

Nu för tiden har jag jätte svårt att hitta kläder som jag skulle kunna tänkta mig at köpa. Förut hittade jag grejer hela tiden men nu finns det liksom inget som tilltalar, i alla fall inte bland budgetkedjorna. Jag har blivit lite förälskad i puderrosa blusar och skulle kunna fylla min gerderob med bara sånna, men problemet är att jag inte hittar några som inte kostar skjortan. Alltså får jag fortsätta klaga över att jag inte har något att ta på mig. När jag får min lön den 25 ska jag FÖRSÖKA hitta något jag vill ha.

Net a porter har massa fina blusar, precis sånna jag vill ha! Tyvärr ligger dem i prisklassen SNORDYRT! 


Ännu en lördag!
2010-09-11 / 16:06:57 / Allmänt

Sov ju hos Oliver igår men jag kom hem rätt tidigt i morse för han hade träning. Städade på mitt rum och bar ner lite grejer till källaren. Sen gick jag ner till Ica och köpte frukost. Får lite dåligt samvete för jag har i princip bara legat i sängen idag, men sånna dagar behövs också. Ska snart hoppa in i duschen och göra mig i ordning. Ikväll ska jag träffa Oliver igen och vi tänkte äta pizza och hyra någon film, det kan bli mysigt!

Hello there!
2010-09-10 / 19:04:34 / Allmänt

Det var riktigt länge sen jag skrev här så jag tänkte att det kanske är dags nu. Ligger och degar i sängen med datorn på magen och jag tänkte sysselsätta mig med att äta lite middag och se på paradies som jag totalt lagt på hyllan, de med! Senare ikväll ska jag till Oliver och sova där. Är ensam hemma både fredag och lördag så jag kände att jag kommer behöva lite sovsällskap.

Jag och min lilla Ovvan på Dovas för någon vecka sen!


RSS 2.0