Dan för dan!
2011-12-23 / 18:14:32 / Allmänt

Alla julklappar är insalgna, julradion är på och jag håller på att göra knäck. I morgon är det julafton!!!!


Maten är inhandlad!
2011-12-21 / 16:56:14 / Allmänt

Ikväll blir det middag med Anna, Angela, Sandra, Oliver och Jonte. Det blir min sista kväll tsm med Angela på hundra år (3månader). Vill inte tänkta på det så mycket så vi ängar ett inlägg åt det senare. Det blir utgång också, är supertaggad fast lite trött. Ska börja göra iordning middagen nu. Ciao!


mår lite illa!
2011-12-21 / 14:38:21 / Allmänt

Vi skippade Kista, går och handlar lite middag istället.

Morrn!
2011-12-21 / 12:28:28 / Allmänt

Sitter och äter frukost ensam, Anna sov hemma ikväll! Ska göra mig klar för att träffa henne och Angela, ryktas om att vi ska köpa julklappar.

Helgen!
2011-12-19 / 13:00:31 / Allmänt

Jag och Anna har haft en tiktigt, riktigt rolig helg!!! I fredags var det "hejdå" middag för Angela och Sandra som snart åker till Thailand i tre månader. Vi åt middag på Gappa i S:t Eriskplan och gick sen vidare för ett glas på Wooken. Den nya Wooken har verkligen blivit bra. Tjejorna drog tidigt men jag och Anna stannade kvar till stänging. Träffade ett skönt gäng med norrläningar som vi drog med till Spy bar. Var hemma vid halv sex och skulle upp vid åtta så dagen efter var inte det ljuvaste jag varit med om haha.
På lördagen träffades alla gammla på Sogni men vid halv tolv hamnade vi återigen på Wooken. Träffade lite nytt folk men drog senare till Lobby. Lobby var roligare än det brukar vara så kvällen kändes lyckad. Vid fyratiden mötte vi upp norrläningarna som hade varit på Tiesto (verkade gryyyymt!) och hängde hos dem. Jag och Anna lyckades också få en efterhängsen värmdöbo med oss, hel knäpp. Hahah åh allt var så himla sjukt men väääääldigt roligt!!
Fredag!
Lördag!

Det var den 4:e advent!
2011-12-19 / 12:25:49 / Allmänt

Har inte bloggat på läääänge nu så det kanske är dags att ta upp det igen. Jag och Anna bor just nu i min mosters hus medan de är i Thailand. Det är super mysigt! Gårdagen var rätt sliten.... Vi kom hem vid tolv på morgonen och däckade i soffan efter lite lunch. Gjorde lite middag vid nio och efter det vaknade vi till. Vi kom på att det var fjärde advent och ville inte vara sämre än någon annan så vi dukade upp lite mys och kollade på Paradise hotell Norge, ny favorit.

Det är snö ute och en liten, liten julkänsla börjar infinna sig hos mig.

RSS 2.0